Nincs engedélyezve a javascript.
Rádiós lányok
nyári könyvek-ak

Rádiós lányok

Új idők dalai: az arany húszas évek

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 750.-
Korábbi ár:
4 124.-
Eredeti ár:
5 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A Rádiós lányok izgalmas és lélekemelő történet a női összetartás erejéről, és romantikus időutazás az 1920-as évek pezsgő Németországába.
Leírás a könyvről
Frankfurt, 1927. A nagy háború ütötte sebek lassan begyógyulnak. Az emberek optimizmussal és tettvággyal tekintenek a jövőbe, mindenki szeme előtt egy jobb és modernebb élet lebeg. A három barátnő, Gesa, Inge és Margot biztosak benne, hogy mindhármukra fényes karrier vár. Gesa lelkes rajongója az új technológiának, a rádiónak, leghőbb vágya, hogy bemondónő lehessen. Inge híres énekesnő szeretne lenni: nagykanállal falja az életet, és meg sem áll, amíg egész Németország a lába előtt nem hever. Margot kivételesen tehetséges csellista, aki azonban olyan titkot rejteget, ami napvilágra kerülése esetén véget vethet zenei pályafutásának.
A három barátnőnek nincs egyszerű dolga a férfiak által uralt művészvilágban. Fel kell venniük a harcot a régi beidegződések ellen, be kell bizonyítaniuk, hogy a nők igenis állják a sarat, és alkalmasak az önálló, független életre. Ezért a lányok szövetséget kötnek, hogy valóra válthassák közös álmukat: a boldog és szabad életet.
A Rádiós lányok izgalmas és lélekemelő történet a női összetartás erejéről, és romantikus időutazás az 1920-as évek pezsgő Németországába.
Adatok
Raktári kód:
802811
EAN:
9789635825073
Eredeti megnevezés:
Die Radioschwestern / Klänge einer neuen Zeit
Megjelenés:
2023.04.27.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
416
Méret [mm]:
135 x 208 x 32
Tömeg [g]:
410
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Eva Wagendorfer
Eva Wagendorfer
A Bajorországban született és nevelkedett Eva Wagendorfer tanulmányai végeztével Angliában és Olaszországban élt, és több szakmában is kipróbálta magát. 2016-ban Sophie Oliver álnéven fogott bele a regényírásba, és több sikeres könyvet is jegyez ezen a néven. Eva vidéken él férjével, gyermekeikkel és kutyájukkal, de néha szippantania kell városi levegőt is – lehetőség szerint Londonban.
Az ország leggyorsabb kiszállítása