Nincs engedélyezve a javascript.
Az elátkozott föld
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
4 499 helyett
3 824 Ft
-15 %
Barcelona, 9. század. Az egykor szebb napokat látott város az összeomlás szélén álló Szent Római Birodalom határán, mindenkitol elfeledve senyved a véres belháborúba süllyedt nemesség alatt, és turi a szaracénok sorozatos támadásait. Az Isten háta mögötti vidékrol birodalomszerte sötét történetek terjengenek.
Leírás a könyvről

Barcelona, 9. század. Az egykor szebb napokat látott város az összeomlás szélén álló Szent Római Birodalom határán, mindenkitol elfeledve senyved a véres belháborúba süllyedt nemesség alatt, és turi a szaracénok sorozatos támadásait. Az Isten háta mögötti vidékrol birodalomszerte sötét történetek terjengenek. Erre az elátkozott földre érkezik a fiatal, ambiciózus Frodoí püspök, valamint egy maroknyi, mindenre elszánt telepes. Frodoí csakhamar helyi szövetségesekre lel, akikkel együttesen veszik fel a harcot, hogy megóvják a várost a közelgo csapásoktól, és hogy mindenki által magára hagyott otthonukat az akkori világ egyik virágzó és lükteto központjává tegyék. Ehhez azonban minden erejükre, találékonyságukra és hitükre szükségük lesz, mert a zsarnokok nem szívesen eresztik ki kezükbol a hatalmat…

Juan Francisco Ferrándiz a nagy történetmesélokre jellemzo alapossággal és képzeloerovel mutat be egy sötét korszakot, egy méltóságából alig valamit megorzo, legyozött várost, valamint néhány bátor férfit és not, akik szívvel-lélekkel harcolnak otthonuk szabadságáért és felemelkedéséért.

Adatok
Raktári kód:
800721
ISBN:
9789634477099; 9789634477082
Eredeti megnevezés:
La tierra maldita
Megjelenés:
2020.
Oldalszám:
688
Hozzászólások
 
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem