Nincs engedélyezve a javascript.
A tűz ítélőszéke

A tűz ítélőszéke
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 824.-
Eredeti ár:
4 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Franciaország, 1562. Az ország a vallásháború tüzében ég. A 19 éves Minou Joubert titokzatos levelet kap apja carcassonne-i könyvesboltjában. Az ismeretlen családi címerrel lepecsételt levél csupán három szóból áll: TUDJA, HOGY ÉLSZ.
Leírás a könyvről
Franciaország, 1562. Az ország a vallásháború tüzében ég. A 19 éves Minou Joubert titokzatos levelet kap apja carcassonne-i könyvesboltjában. Az ismeretlen családi címerrel lepecsételt levél csupán három szóból áll: TUDJA, HOGY ÉLSZ. A rejtélyes üzenettel szinte egy időben tűnik fel életében Piet Reydon, és kettejük találkozása mindent megváltoztat: a hugenotta fiúnak titkos küldetést kell végrehajtania, a katolikus lány segítsége nélkül pedig esélye sincs élve elhagyni a várost…
Miközben testvér fordul testvér ellen, és Franciaországot tűz és vér borítja el, Minou és Piet sorsa elválaszthatatlanul összefonódik - életben és halálban.

A neves brit írónő, KATE MOSS könyve elképesztő részletességgel és élénk színekkel kelti életre a 16. századi Franciaországot. Ideális olvasmány Robert Merle Francia históriája, valamint a jó történelmi regények rajongói számára.
Adatok
Raktári kód:
802234
EAN:
9789635821518
Eredeti megnevezés:
The Burning Chambers
Megjelenés:
2021.
Oldalszám:
672
Nyelv:
magyar
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Kate Mosse
Kate Mosse
A legnépszerűbb brit történelmi regényírók közé tartozó Kate Mosse regényei több mint ötmillió példányban keltek el világszerte és mintegy negyven nyelven jelentek meg. Az eredetileg újságíróként és kiadó szerkesztőként dolgozó írónő a misztikumot és a történelmet vegyítő Languedoc-trilógiával tett szert nemzetközi hírnévre, 2013-ben pedig a Brit Birodalom Rendjében részesült írói munkásságáért. Kate Mosse férjével együtt Anglia és a dél-franciaországi Carcasonne között osztja meg az idejét.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem