Nincs engedélyezve a javascript.
Robin a világ ellen

Robin a világ ellen
(E-könyv)

Stranger Things

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 549.-
Eredeti ár:
2 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A középiskola valódi szörnyeteg, és egymás után falja fel Robin Buckley társait. A második év kezdetén barátai mind beadják a derekukat, és képtelenek a randikon, a leendő főiskolán és karrieren kívül bármi másról beszélni. Robinnak azonban komolyabb gondjai is akadnak az életében, mint hogy ilyesmiken aggódjon.
Leírás a könyvről
A középiskola valódi szörnyeteg, és egymás után falja fel Robin Buckley társait. A második év kezdetén barátai mind beadják a derekukat, és képtelenek a randikon, a leendő főiskolán és karrieren kívül bármi másról beszélni. Robinnak azonban komolyabb gondjai is akadnak az életében, mint hogy ilyesmiken aggódjon. A fiatal lány rádöbben, hogy osztálytársa, Tammy Thompson iránti érzései messze túllépnek a barátságon, szerelme azonban az üresfejű és kiakasztó Steve Harrington után epekedik.
Miután Hawkinsban a melegek pusztán mendemondák szintjén léteznek, Robin egyre inkább úgy érzi, hogy csak valahol messze innen lehet önmaga. De hogyan menekülhetne el akár egy nyári vakáció erejéig engedély, pénz és társ nélkül? Hawkins legfurább lánya egész eddigi életében a beilleszkedéssel próbálkozott. Itt az ideje kitörni.
A Stranger Things közönségkedvenc karakterét megelevenítő Robin a világ ellen magával ragadó felnövéstörténet arról, hogy egyetlen embernek kell minket elfogadnia - saját magunknak.
Adatok
Raktári kód:
802174
EAN:
9789632668024
Eredeti megnevezés:
Rebel Robin (Stranger Things)
Megjelenés:
2021.
Oldalszám:
400
Nyelv:
magyar
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

amy_rose_capetta.jpg
A. R. Capetta
A több nagysikerű Young Adult könyvsorozatot jegyző A.R. Capetta dolgozott pékként is, de igazi szerelme az írás. Varázslatos, rejtélyes és különös történetei többek között a Booklist és a Kirkus legjobb regényeket tartalmazó listáira is felkerültek. A.R. Vermontban él szintén író párjával, Cory McCarthyval, és alma materében, a Vermonti Művészeti Főiskolán tanít kreatív írást.
icon_media_news-3.png
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem