Nincs engedélyezve a javascript.
És boldogan éltek...
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 999.-
Eredeti ár:
3 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Mindnyájan ismerjük Hamupipőke történetét… vagy mégsem? Miközben az egész királyság a Hamupipőke hercegnő kegyetlen neveltetéséről szóló mendemondákról beszél, mostohaanyja, Agnes, aki maga is túlontúl jól ismeri a nélkülözést, magányában feljegyzi az igaz történetet…
Olvass bele
Leírás a könyvről
Mindnyájan ismerjük Hamupipőke történetét… vagy mégsem?Miközben az egész királyság a Hamupipőke hercegnő kegyetlen neveltetéséről szóló mendemondákról beszél, mostohaanyja, Agnes, aki maga is túlontúl jól ismeri a nélkülözést, magányában feljegyzi az igaz történetet…Agnes még csak tízéves, amikor már kíméletlenül dolgoztatják cselédként. Leleményességének köszönhetően kitör helyzetéből, ám tinédzserként, gyermekével a karján, kénytelen visszatérni hányattatásai színhelyére. Ellának, a különös csecsemőnek lesz nevelője. Nehezére esik megszeretni a gyermeket, aki idővel a mostohalánya, majd végül ünnepelt hercegnő lesz, mindenki elérhetetlen vágyálmainak tárgya. Kapcsolatuk története elárulja, hogy semmi sem az, aminek látszik, és a szeretetnek rendkívül sok arca van.A líraian megírt, érzelmekkel teli és fantasztikusan részletgazdag És boldogan éltek… bemutatja, milyen bonyolult történetek rejlenek a jóról és rosszról szóló klasszikus mesék mögött, és megtanítja, hogy jobb szembenézni a nehézségekkel, mert őszintébb és fontosabb igazságokhoz vezet, mint az álomvilágba menekülés.
Adatok
Raktári kód:
758052
EAN:
9789634472438
Eredeti megnevezés:
All the Ever Afters
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
134 x 208 x 28
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
450
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Danielle Teller
Danielle Teller
Danielle Teller Kanadában nőtt fel. Dacára annak, hogy már gyermekkorában is akkora könyvmoly volt, hogy arról álmodott, egyszer majd író lesz, az orvosi egyetem mellett döntött. 1994-ben az Egyesült Államokba költözött, azóta is ott él. Noha orvosi diplomája megszerzését követően olyan neves egyetemen tanított, mint a Harvard, 2013-ban mégis úgy döntött, beteljesíti gyerekkori álmát és író lesz. Férjével és négy gyermekével Kaliforniában él. Magyarul És boldogan éltek… címmel jelent meg kötete az Alexandra Kiadó gondozásában.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Az ország leggyorsabb kiszállítása