Nincs engedélyezve a javascript.
Enola Holmes - A titokzatos levél esete

Enola Holmes - A titokzatos levél esete
(E-könyv)

Fordító:
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
1 968.-
Eredeti ár:
2 624.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Enola Holmes édesanyja majd' egy évvel eltűnése után végre életjelet ad magáról. Milyen slamasztikába keveredhetett, és képes-e Enola segíteni neki? A Holmes-rezidenciára titokzatos üzenet érkezik Enola, Mycroft és Sherlock régóta eltűnt anyjától.
Leírás a könyvről
Enola Holmes édesanyja majd' egy évvel eltűnése után végre életjelet ad magáról. Milyen slamasztikába keveredhetett, és képes-e Enola segíteni neki?
A Holmes-rezidenciára titokzatos üzenet érkezik Enola, Mycroft és Sherlock régóta eltűnt anyjától. Miután Eudoria Holmes lányának, Enolának szánja a levelet, a levéltitok intézményét mélyen tisztelő Sherlocknak nincs más választása, mint egyszer és mindenkorra kézre keríteni az őt folyamatosan lerázó húgát.
Enolának mesterdetektív bátyja kitartó érdeklődése nélkül is van elég baja: egy spanyol herceg hitvese, Lady Blanchefleur eltűnése ügyében nyomoz. Hogy függhet össze a szenzációs eset Eudoria Holmesszal, és mit tartalmazhat az anya üzenete, amit csak Enola tud megfejteni? Enola, Sherlock és Mycroft kénytelenek egyesíteni erőiket, de vajon rálelhetnek a családi békére is?
Adatok
Raktári kód:
802527
EAN:
9786156340191
Eredeti megnevezés:
Enola Holmes - The Case of the Gypsy Goodbye
Megjelenés:
2022.
Oldalszám:
272
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Nancy Springer
Nancy Springer
A rengeteg műfajban alkotó Nancy Springer több mint 50 könyvet írt pályafutása alatt. A Sherlock Holmes fiatal húga, Enola Holmes kalandjait követő nagy sikerű ifjúsági regénysorozata mellett fantasy-, sci-fi- és thrillertörténetei is nagy népszerűségnek örvendenek, rejtélyes bűnügyi regényei több alkalommal elnyerték a rangos Edgar-díjat. A szerzőnő jelenleg Floridában él férjével, és néhanapján aligátorok is a horgára akadnak horgászás közben.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem