Nincs engedélyezve a javascript.
River Cottage kézikönyvek: Kenyér
Jelenleg nem rendelhető
3 500 helyett
1 750 Ft
-50 %
Akció:
2 könyv vásárlása esetén 30% kedvezmény, 3 könyv vásárlása esetén 35% kedvezmény, 4 könyv vásárlása esetén 40% kedvezmény, 5 vagy több kötet vásárlása esetén 50% kedvezmény! Az akció a könyvek kosárba rakása után aktiválódik.
Gyakorlatias kézikönyvünk segítségével otthon is bátran süthetünk mindenféle formájú és fajtájú kenyeret. Szezonális és helyi hozzávalók, organikus ételek - minden, amit a kenyérsütésről tudni kell, és ami River Cottage-ban jó.
Leírás a könyvről

Gyakorlatias kézikönyvünk segítségével otthon is bátran süthetünk mindenféle formájú és fajtájú kenyeret. Szezonális és helyi hozzávalók, organikus ételek - minden, amit a kenyérsütésről tudni kell, és ami River Cottage-ban jó.A kiadvány tartalmából:

- Miért süssünk kenyeret?

- Kenyérsütés lépésről lépésre

- A kenyér alapreceptje

- Kenyér vadélesztős kovásszal

- Kenyér élesztő nélkül

- Zsömlék, kekszek & kevert tésztás kenyerek

- A megmaradt kenyér felhasználása

- Agyagkemence építése"Nálam aztán nem sokan örülnek jobban, hogy végre kézbe vehetem a tökéletes könyvet, aminek segítségével bárki finom kenyeret süthet. Ez az egyszerű kötet úgy táplálja a lelkesedésemet és szaporítja tudásomat, ahogy a kovász a tésztát, készen állok a kihívásra. Dan művei ugyanis az egyszerű lepénykenyértől a közismerten szeszélyes kovászos kenyereken keresztül az egészen kidolgozott, sokmagos készítményekig mind elkészíthetőek, ugyanakkor következesen ízletesek. Ezek ráadásuI igazi kenyerek - olyan messze vannak a fóliába burkolt, gép szülte szörnyektől, amelyekre nem átallják a "kenyér" nevet aggatni, amennyire csak lehetnek." (Hugh Fearnley-Whittingstall, River Cottage-ból)A Könyvjelző magazin 2015. júniusi számában megjelent cikk: Mindennapi kenyerünk, avagy a tökéletes vekni nyomában

Adatok
Raktári kód:
741981
ISBN:
9633575499
EAN:
9789633575499
Eredeti megnevezés:
Bread - River Cottage Handbook No. 3.
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
224
Méret [mm]:
135 x 204 x 22
Tömeg [g]:
440
Hozzászólások