Nincs engedélyezve a javascript.
Dobok könyve

Dobok könyve

A dobszerelés története

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 990 helyett
2 993 Ft
25 %
A "Dobok könyve" a hangszer történetének utolsó száz évét dolgozza fel színes fotóanyag és részletes magyarázat segítségével. A kötet alapos és információban gazdag krónikája annak a folyamatnak, melynek során kialakult a ma ismert dobszerelés, így nem hiányozhat egyetlen dob-őrült és zenerajongó könyvespolcáról sem.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A "Dobok könyve" a hangszer történetének utolsó száz évét dolgozza fel. A modern dobszerelés meghatározó szerepet játszott a jazz és a rock-zene fejlődésében és a "Dobok könyve" e történet bemutatására vállalkozik.

Sorra veszi és értelmezi a zene és a dobosok világában bekövetkezett összes olyan változást, amely újításokra sarkallta a dobkészítőket.

Színes fotóanyag segítségével megismerteti az olvasót azokkal a szerelésekkel, amelyeken Charlie Watts, John Bonham, Keith Moon és más sztárok játszottak, a névjegyzékben pedig külön-külön is foglalkozik az összes nagy dobgyártóval és számos kis céggel.

A "Dobok könyve" alapos és információban gazdag krónikája annak a folyamatnak, melynek során kialakult a ma ismert dobszerelés, így nem hiányozhat egyetlen dob-őrült és zenerajongó könyvespolcáról sem.

Adatok
Raktári kód:
718667
ISBN:
9632661742
EAN:
9789632661742
Eredeti megnevezés:
The Drum Book: The History of the Rock Drum Kit
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
144
Méret [mm]:
221 x 286 x 15
Tömeg [g]:
890
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top