Nincs engedélyezve a javascript.
Még mindig úton

Még mindig úton

A 20 éves Bon-Bon együttes története

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 699 helyett
2 774 Ft
25 %
Féltve őrzött történetek, keserédes vagy éppen vagány, eltitkolt sztorik, értékes gondolatok gyűjteménye ez a kötet. A fiúk őszintén beszélnek a siker árnyoldalairól is, hiszen a popműfaj nem csak a csillogásról szól. Az olvasó betekintést nyerhet a zenélés kulisszatitkaiba, a koncertek fanyar-édes pillanataiba és az utazások hangulatába.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Kimondani is sok, de a Bon-Bon húszéves lett.

A jubileum alkalmából megjelenő könyv iskolapéldául szolgálhat minden zenével foglalkozó és könnyűzenét szerető embernek. Kitartás, szakmai alázat, hit, hangszeres felkészültség - és a legfontosabb: emberség. Ez utóbbi nélkül nem születhettek volna meg az emberi gondolatokat és érzéseket megmozgató Bon-Bon-dalok. Márpedig az együttes sikerének egyik titka mindenképp az emberközelségben rejlik.

Féltve őrzött történetek, keserédes vagy éppen vagány, eltitkolt sztorik, értékes gondolatok gyűjteménye ez a kötet. A fiúk őszintén beszélnek a siker árnyoldalairól is, hiszen a popműfaj nem csak a csillogásról szól. Az olvasó betekintést nyerhet a zenélés kulisszatitkaiba, a koncertek fanyar-édes pillanataiba és az utazások hangulatába. A kötet számtalan fényképpel, vallomással, teljes diszkográfiával mutatja be a Bon-Bon húszéves történetét.

A könyvben megszólalnak azok is, akik szakmai mentorként, személyes jóbarátként, alkotótársként vagy éppen rajongóként közreműködve fontos szerepet játszottak az együttes sikersztorijában. A kiadvány roppant rendhagyó abból a szempontból is, hogy 20 év után most derül fény arra, milyen embereket rejtenek a jól ismert nevek. Péter és Tamás ugyanis a privát életükről is mesélnek a jubileum okán - eddig soha nem tapasztalt mélységekben.A Könyvjelző magazin 2014. decemberi számában megjelent cikk: Zsoltozás a mikrobuszban

Adatok
Raktári kód:
739376
ISBN:
9633575048
EAN:
9789633575048
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
224
Méret [mm]:
160 x 236 x 20
Tömeg [g]:
580
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top