Nincs engedélyezve a javascript.
A film nem forog tovább

A film nem forog tovább

Az Első Emelet 30 éve

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 999 Ft
25 %
Az Első Emelet 2012-ben ünnepelte fennállásának harmincadik évfordulóját. Egyedi sikertörténetük elevenedik meg e könyv lapjain az együttes tagjainak, a barátoknak és ellenségeknek, rajongóknak és a szakma képviselőinek vallomásain keresztül, az alfától az ómegáig.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Az Első Emelet 2012-ben ünnepelte fennállásának harmincadik évfordulóját. Egyedi sikertörténetük elevenedik meg e könyv lapjain az együttes tagjainak, a barátoknak és ellenségeknek, rajongóknak és a szakma képviselőinek vallomásain keresztül, az alfától az ómegáig.Az alfa: ketten ugyanabból a gyerekfilmből jöttek, ketten a Piarista Gimnáziumból, csatlakozott hozzájuk egy csöndes, hórihorgas ritmusfelelős, egy budaörsi vagány csalogány, no és a mindent "kitalpaló" menedzser. Ők heten vágtak neki a '80-as évek elején, hogy megváltsák a hazai pop-rock zenét.

Legelőször a közönség állt melléjük. A gyöngébb nem. Hatalmas erővel, viharos gyorsasággal. A sajtóval már nehezebben ment. A hivatalos ifjúsági lapok hosszú ideig fújták a banda hajójának az ellenszelet. Szerencsére a fiúknak sikerült "bevenni" a mindenható Hanglemezgyárat, aztán jöttek az aranylemezek, szépen, egymás után. Lassan, de biztosan a szakma is elismerte a teljesítményüket.

De, ahogy az lenni szokott, véget értek a mézes hetek-hónapok-évek, és bekövetkezett az első törés. Majd a második, a harmadik. A tagok életében a sikerekben gazdag időszakot eseményekben gazdag követte. Majd pedig csend, félelmetes csend. Aztán, mint a mesében, újjászületés, feltámadás, boldogság.

Az Első Emelet együttes három eseménydús évtizeden át alkotott.

Az ómega: a csapat 2013 decemberében egy nagyszabású koncerttel végleg elbúcsúzik a rajongóktól.

Adatok
Raktári kód:
733854
ISBN:
9633571743
EAN:
9789633571743
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
352
Méret [mm]:
163 x 237 x 30
Tömeg [g]:
780
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top