Nincs engedélyezve a javascript.
Szibériai csapda

Szibériai csapda
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 549.-
Eredeti ár:
2 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Csonka György ezredest nem csak a múltja üldözi: az Államvédelmi Hatóság rettegett nyomozói is a sarkában vannak. Jól ismeri a módszereiket, hiszen korábban maga is alkalmazta őket; tudja, hogy ha egyszer elkapják, többé nincs menekvés. Öngyilkossági kísérlete nem sikerül, és már az alkohol sem hoz megnyugvást.
Leírás a könyvről
Csonka György ezredest nem csak a múltja üldözi: az Államvédelmi Hatóság rettegett nyomozói is a sarkában vannak. Jól ismeri a módszereiket, hiszen korábban maga is alkalmazta őket; tudja, hogy ha egyszer elkapják, többé nincs menekvés.
Öngyilkossági kísérlete nem sikerül, és már az alkohol sem hoz megnyugvást. Nincs mese: családjával együtt el kell hagynia az országot. De vajon lehetséges-e a szökés - a disszidálás - a besúgók láthatatlan hadserege közepette? Tud-e még bízni bárkiben is? Félreállíthat-e az útból mindenkit?

Cserhalmi Dániel második ÁVH-regénye először elaltatja az olvasó éberségét… aztán felborítja a sakktáblát, és szanaszét röpködnek a sakkfigurák… de persze lehet, hogy ez is csak a játszma része.

A könyv az Állambiztonsági Szolgálatok Történelmi Levéltára szakmai támogatásával készült.
Adatok
Raktári kód:
800940
ISBN:
9789634478560 ; 9789634478577
EAN:
9789634478560
Megjelenés:
2020.
Oldalszám:
464
Nyelv:
magyar
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Cserhalmi Dániel
Cserhalmi Dániel
Cserhalmi Dániel „civilben” környezetgazdálkodási agrármérnök, az Állatorvostudományi Egyetemen tanít növénytani tárgyakat. Kamaszkora óta ír, ÁVH-regényeinek sora a legutóbbi A Szabadság hadművelettel együtt három kötetet foglal magában: a Csengőfrász első megjelenésekor már a címével is feltűnést keltett a politikai krimik között; a Szibériai csapda könyörtelenül magával ragadó története pedig ÁVH-vezérek sakkjátszmáiba illeszkedik – erre utal a talányos cím is. Dániel szabadidejében olvas, túrázik, zenél a kollégákkal ‒ és a negyedik ÁVH-regényét tervezgeti.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem