Nincs engedélyezve a javascript.
A terminátor eljövetele
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 599 helyett
3 449 Ft
25 %
Háborúinkat egyre inkább gépekre hagyjuk, ám mit jelent ez emberségünk és társadalmunk szempontjából? Valóban küszöbön áll a terminátor eljövetele és az emberiség kipusztulása, vagy a mesterséges intelligencia az aranykort hozza el?
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Háborúinkat egyre inkább gépekre hagyjuk, ám mit jelent ez emberségünk és társadalmunk szempontjából? Valóban küszöbön áll a terminátor eljövetele és az emberiség kipusztulása, vagy a mesterséges intelligencia az aranykort hozza el? Mire lehetünk képesek egy néhány tízezer forintos drón segítségével, és milyen bizarr, sokszor tragikus balesetekhez vezethet az egyre nagyobb automatizáció és a döntő pillanatokban ostobának bizonyuló gépi intelligencia? Paul Scharre könyve lebilincselő és olykor hátborzongató betekintést nyújt abba a jövőbe, amely nemcsak a háborúkat, de hétköznapi életünket is alapjaiban formálja át.

Adatok
Raktári kód:
760513
EAN:
9789634474791
Eredeti megnevezés:
Army of None
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
448
Méret [mm]:
140 x 215 x 37
Tömeg [g]:
770
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Paul Scharre
Paul Scharre az iraki és afganisztáni háború veteránjaként megtapasztalta a harcterek valóságát, majd az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumában hosszú éveket töltött a háború jövőjének tanulmányozásával. A volt katona és védelmi elemző az önműködő fegyverek jelentette kihívások egyik vezető szakértője, véleményét rendszeresen kérik ki különböző állami és civil szervezetek a CIA-tól kezdve a NATO-n át egészen az ENSZ-ig. A hadviselés jövőjét boncoló A terminátor eljövetele című könyvét többek között a tech világ egyik legjelentősebb alakjának számító Bill Gates is igen nagyra értékeli.
Szintén neked ajánljuk
Heti top