Nincs engedélyezve a javascript.
A háborúvezetés művészete

A háborúvezetés művészete
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 524 helyett
2 995 Ft
-15 %
Képes lehet egyetlen ember eldönteni egy globális háború kimenetelét? Mi kell ahhoz, hogy valaki jó vezető legyen - intelligencia, empátia, karizma, vagy gátlástalanság és őrült mértékű önbizalom?
Leírás a könyvről

Képes lehet egyetlen ember eldönteni egy globális háború kimenetelét? Mi kell ahhoz, hogy valaki jó vezető legyen - intelligencia, empátia, karizma, vagy gátlástalanság és őrült mértékű önbizalom? A neves brit történész, Andrew Roberts, a Churchill - Kéz a kézben a sorssal szerzője kilenc meghatározó modern kori háborús vezető (Napóleontól Churchillen és Hitleren át egészen Margaret Thatcherig) tanulmányozása révén kutatja a vezetés titkát. A kilenc nagy formátumú történelmi személyiség különböző korokban élt, különböző háborúkat vívott, és a történelem különböző szerepeket szánt nekik, ám mindegyikük emberek millióit vezette a győzelemig - vagy a végső vereségbe. Vajon mi a közös bennük, mi az, ami korokon, kultúrákon és kontinenseken át naggyá tesz egy vezetőt?
A szerző a rá jellemző éleslátással és lendületes stílussal tárja fel a diadalok és kudarcok hátterében rejlő okokat és a győzelmek árát.

„Andrew Roberts rendkívüli érzékkel ragadja meg akár egyetlen idézet vagy anekdota által a nagy történelmi személyek lényegét."
(History Today)

Adatok
Raktári kód:
802154
EAN:
9789635822003
Eredeti megnevezés:
Leadership in War
Megjelenés:
2021.
Oldalszám:
256
Hozzászólások
 
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem