Nincs engedélyezve a javascript.
Iránytű az élethez

Iránytű az élethez
(E-könyv)

Gyakorlati útmutató ahhoz, hogyan menedzseljük sikeresen az életünket

Fordító:
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 249 helyett
1 912 Ft
15 %
Belső iránytűnk ahhoz az élethez vezet el, amelyről mindig is álmodtunk. Célunk felé tartva ráismerünk azokra a pontokra, ahol irányt kell változtatnunk, hogy kihasználhassuk teljes belső potenciálunkat. A híres életmódtanár ezúttal gyakorlati útmutatót ad ahhoz, miként menedzselhetjük sikeresen a saját életünket.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Belső iránytűnk ahhoz az élethez vezet el, amelyről mindig is álmodtunk. Célunk felé tartva ráismerünk azokra a pontokra, ahol irányt kell változtatnunk, hogy kihasználhassuk teljes belső potenciálunkat. Ez az inspiráló utazás minden életterületen átvezet: segít, hogy felismerjük életfeladatunkat, hogy meghozzuk a helyes döntéseket, hogy megvalósítsuk legrejtettebb vágyainkat. A híres életmódtanár ezúttal gyakorlati útmutatót ad ahhoz, miként menedzselhetjük sikeresen a saját életünket.



"Már maga az a felismerés, hogy minden élethelyzetben igent mondhatok az életre, hihetetlenül gazdaggá tette a hétköznapjaimat. Újra meg újra próbára tettem, hogyan tudom az éveken át gyűjtött élettapasztalatokat és az új látásmódot alkalmazni, és az eredmények mindig azt igazolták, hogy minden egyes esetben lehetséges változást elérni. Éppen csak meg kell teremteni a változás előfeltételeit." (a Szerző)



A Könyvjelző magazin 2015. májusi számában megjelent cikk: Okosabban kéne élni

Adatok
Raktári kód:
745831
Eredeti megnevezés:
Der mentale Lebenskompass
Megjelenés:
2015.
Oldalszám:
184
Hozzászólások
 
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top