Nincs engedélyezve a javascript.
Csillag lettél

Csillag lettél
(E-könyv)

Levelek anyámnak

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 549.-
Eredeti ár:
2 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Eszterhai Katalin író, újságíró, szerkesztő, televíziós producer 1987-ben költözött férjével és lányaival Olaszországba, majd két év római tartózkodás után Kanadában találták meg új hazájukat. Eddig négy kötete jelent meg az Alexandra Kiadó gondozásában.
„Tizenöt éve már, hogy édesanyám életének kereke körbefordult, a vég és kezdet összeért.
Leírás a könyvről
Eszterhai Katalin író, újságíró, szerkesztő, televíziós producer 1987-ben költözött férjével és lányaival Olaszországba, majd két év római tartózkodás után Kanadában találták meg új hazájukat. Eddig négy kötete jelent meg az Alexandra Kiadó gondozásában.

„Tizenöt éve már, hogy édesanyám életének kereke körbefordult, a vég és kezdet összeért. (…) Hogy mindkettőnk lelke megnyugodjon, hogy tisztán lássuk azt, hogy nincs más bilincs rajtunk, mint az, amit önmagunk rakunk fel magunkra, leveleket írok neki, pontosan negyvenkét napra szólót, útravalóul, mert a régi halottaskönyvek szerint ennyi idő kell ahhoz, hogy anyám lelke és én, az e világi lánya, a vélt és valós sérelmeket jóvátegyük, hogy ne érezzük azok terhét, hogy megnyugodjunk, és hogy legyen időnk ahhoz, hogy valamennyiből gyönyörű emléket alkossunk."

A leveleimet olvasva a legszemélyesebb élményeimhez, érzéseimhez, legmélyebb titkaimhoz jut az olvasó: beleláthat anyámmal való kapcsolatomba, amely hol diadalmasan ujjongó, hol fájdalmasan zokogó volt. Könyvem nem más, mint az élet átélésének gyönyörűsége. Aki elolvassa, nem velem azonosul, hanem az emlékeimmel, a titkaimmal, amelyek lehetnek akár közösek is. (Eszterhai Katalin)

Eszterhai Katalin új könyve negyvenkét, édesanyjához írt levelet tartalmaz. Negyvenkét levelet, amelyet a szerző sosem küldött el, hiszen már nem volt kinek és hová küldenie. Egyfajta emlékkönyv ez, színek, ízek, hangok és mozdulatok emlékkönyve, amely arra vállalkozik, hogy kisimítsa anya és lánya lelkén támadt gyűrődéseket, ráncokat, hogy az életen innen és azon túl is megbékélést és kiengesztelődést találjanak. A Csillag lettél arra tanít, hogy sosem késő egymáshoz fordulni, és elmondani azt, amit még el kell mondani. Sosincs túl késő a szeretethez.
Adatok
Raktári kód:
800841
ISBN:
9789634477785; 9789634477778
EAN:
9789634477785
Megjelenés:
2020.
Oldalszám:
336
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Eszterhai Katalin
Eszterhai Katalin
Az 1949-ben egy szabolcsi kis faluban született Eszterhai Katalin újságíróként és televíziós szerkesztőként vált ismertté, mielőtt férjével, Lajtai György operatőrrel együtt 1987-ben először Olaszországba, majd két évvel később Kanadába emigráltak volna. A tengerentúlon sikeres filmes karriert futottak be, Eszterhai Katalin elismert dokumentumfilm-producerré vált, Lajtai Györgyöt pedig több alkalommal jelölték az Emmy-díjra operatőri munkájáért.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem