Nincs engedélyezve a javascript.
Biokonyha

Biokonyha

Útmutató a természetes élelmiszerekhez, több mint 40 csodálatos recepttel

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 990 helyett
2 495 Ft
-50 %
E csodálatos, színes könyv a biokultúra minden elkötelezettje számára kötelező olvasmány. Ebből ugyanis az olvasók megismerhetik a biokonyhához nélkülözhetetlen alapanyagokat, a mesés gyümölcsöket és zöldségeket, a zamatos, puha húsokat, az egészséges, ropogós kenyereket, s mindazokat a fűszereket, amelyekre szükségük lehet.
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

E csodálatos, színes könyv a biokultúra minden elkötelezettje számára kötelező olvasmány. Ebből ugyanis az olvasók megismerhetik a biokonyhához nélkülözhetetlen alapanyagokat, a mesés gyümölcsöket és zöldségeket, a zamatos, puha húsokat, az egészséges, ropogós kenyereket, s mindazokat a fűszereket, amelyekre szükségük lehet. Több mint negyven ellenállhatatlan, ugyanakkor könnyen elkészíthető finomság receptje segít, hogy valóra váltásukkal igazoljuk: a biokonyha nemcsak egészséges, de különlegesen finom is.

A biotermékek napjaink szakácsait a lehető legjobb ízekkel örvendeztetik meg, és jótékony hatással vannak emésztésünkre is. Ez a könyv segít mindazoknak, akik szeretnének természetes alapanyagokból főzni, vagyis valóban egészségesen táplálkozni.

Adatok
Raktári kód:
180940
ISBN:
9637052135
EAN:
9789637052132
Eredeti megnevezés:
The Organic Kitchen
Megjelenés:
2005.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
128
Méret [mm]:
238 x 305 x 16
Tömeg [g]:
1060
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top