Leírás a könyvről
A tészta sokoldalú és felülmúlhatatlanul finom. Gyorsan elkészíthető és garantáltan sikerül. A tejszínes-krémes változattól a szaftos-paradicsomosig, hallal, hússal vagy zöldséggel gazdagítva, a sütőben aranysárgára átsütve vagy akár salátaként - a tésztaételek egyszerűen minden igényt kielégítenek!
A könyvben található receptekkel egész egyszerűen otthonunkba varázsolhatjuk Itália ízeit. Legyen szó akár a klasszikus ételekről, mint a csípős paradicsomos penne, a carbonara spagetti vagy a lasagne, akár ritka különlegességekről, mint a kardhalas rigatoni vagy a romanesco cannelloni - ebben a könyvben rafinált receptek széles választékát találjuk minden napra és minden alkalomra.
A könyv a receptek mellett megismertet a házi tésztakészítés rejtelmeivel is. A házi készítésű raviolit akár kezdőként is pillanatok alatt elkészíthetjük a részletes leírás és az egyes lépéseket ábrázoló fotók segítségével.