Leírás a könyvről
E rendkívül hasznos könyvecske a modern ázsiai konyha kisokosa. A thai, a kínai, a japán, az indiai, a koreai, a vietnami és a Fülöp-szigeteki ételek a szemet és az ízlelőbimbókat is egyaránt gyönyörködtetik, ráadásul nagyon egészségesek. A könyvecske segítségével betekintést nyerhetünk a varázslatos kelet konyháinak titkaiba, és azt is megtudhatjuk, hogy hogyan kell kiválasztani, beszerezni, adagolni, tárolni és mindenekelőtt elfogyasztani a különböző hozzávalókat.
A könyv szerzője szenvedélyes szakács és szakácskönyvíró. Az európai gasztronómia mellett szívesen barangol az ázsiai konyhákban is, rajong például a távol-keleti specialitások, az illatos fűszerek, az egzotikus fűszernövények és a tüzes, csípős mártások iránt. Ázsiai ízekről szerzett tapasztalatait most csokorba gyűjtötte, így bárki könnyedén eligazodhat a távol-keleti ízek csodálatos világában.