Nincs engedélyezve a javascript.
Ázsiai ízek zsebkönyve

Ázsiai ízek zsebkönyve

A varázslatos Kelet konyháinak titkai. Több mint száz ázsiai élelmiszer bemutatása. Ötletek és gyakorlati tanácsok a bevásárlástól az ételek tárolásáig.

Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
1 399 helyett
979 Ft
30 %
A zsebkönyv segítségével betekintést nyerhetünk a keleti konyhák titkaiba, s megtudhatjuk, hogyan kell kiválasztani, beszerezni, adagolni, tárolni, s mindenekfölött elfogyasztani a különböző egzotikus hozzávalókat.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

E rendkívül hasznos könyvecske a modern ázsiai konyha kisokosa. A thai, a kínai, a japán, az indiai, a koreai, a vietnami és a Fülöp-szigeteki ételek a szemet és az ízlelőbimbókat is egyaránt gyönyörködtetik, ráadásul nagyon egészségesek. A könyvecske segítségével betekintést nyerhetünk a varázslatos kelet konyháinak titkaiba, és azt is megtudhatjuk, hogy hogyan kell kiválasztani, beszerezni, adagolni, tárolni és mindenekelőtt elfogyasztani a különböző hozzávalókat.A könyv szerzője szenvedélyes szakács és szakácskönyvíró. Az európai gasztronómia mellett szívesen barangol az ázsiai konyhákban is, rajong például a távol-keleti specialitások, az illatos fűszerek, az egzotikus fűszernövények és a tüzes, csípős mártások iránt. Ázsiai ízekről szerzett tapasztalatait most csokorba gyűjtötte, így bárki könnyedén eligazodhat a távol-keleti ízek csodálatos világában.

Adatok
Raktári kód:
133239
ISBN:
9639519960
EAN:
9789639519961
Eredeti megnevezés:
Asia Kompass
Megjelenés:
2004.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
96
Méret [mm]:
100 x 160 x 13
Tömeg [g]:
150
Hozzászólások
 
Szintén neked ajánljuk
Heti top