Nincs engedélyezve a javascript.
Ízek Itáliája

Ízek Itáliája

Tankönyv haladóknak, kézikönyv séfeknek

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
19 000 helyett
14 250 Ft
-25 %
Akció:
2 könyv vásárlása esetén 30% kedvezmény, 3 könyv vásárlása esetén 35% kedvezmény, 4 könyv vásárlása esetén 40% kedvezmény, 5 vagy több kötet vásárlása esetén 50% kedvezmény! Az akció a könyvek kosárba rakása után aktiválódik.
Az Ízek Itáliája több mint receptgyűjtemény. Tankönyv a kedvtelésből szakácskodóknak, mert kézen fogva, az alapoktól kezdve magyarázza el az igazi olasz ételek trükkjeit. Kézikönyv a séfeknek, mert enciklopédikus alapossággal tárgyalja az ételkészítés évszázados fortélyait, az alapanyagok kombinálásának titkát, az ízek, aromák vegyítésének tudományát...
Leírás a könyvről

Olaszországban tanult meg főzni, Párizsban tökéletesítette tudását, londoni éttermében varázsolta ünneppé az étkezést. A világhírű olasz séf számára az evés nem pusztán ételek fogyasztása, hanem rítus, az élet tisztelete.

Az Ízek Itáliája több mint receptgyűjtemény.

Tankönyv a kedvtelésből szakácskodóknak, mert kézen fogva, az alapoktól kezdve magyarázza el az igazi olasz ételek trükkjeit.

Kézikönyv a séfeknek, mert enciklopédikus alapossággal tárgyalja az ételkészítés évszázados fortélyait, az alapanyagok kombinálásának titkát, az ízek, aromák vegyítésének tudományát. Ötleteket ad arra is, hogyan lehet egy hagyományos ételt újjáéleszteni úgy, hogy a legelőkelőbb éttermek étlapján is megállja a helyét.

Gasztronómiai útikönyv Itália rajongóinak, mert a tévéműsorokból is ismert sztárszakács bebarangolja országa varázslatos tájait, s közben csodás történeteket mesél a modenai balzsamecetről, a pármai sonkát szárító szél illatáról, a barlangokban érlelt gorgonzoláról, az ízek filozófiájáról.

Adatok
Raktári kód:
700678
ISBN:
9632970486
EAN:
9789632970486
Eredeti megnevezés:
Made in Italy / Food & Stories
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
624
Méret [mm]:
217 x 286 x 49
Tömeg [g]:
2910
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Giorgio Locatelli
Giorgio Locatelli világhírű olasz séf. Olaszországban, nagybátyja mellett tanult meg főzni, Párizsban tökéletesítette tudását, végül londoni éttermében varázsolta ünneppé az étkezést. A Locanda Locatellit 2003 óta minden évben Michelin-csillaggal díjazzák, Giorgio Locatelli pedig számos tévéműsorban szerepelt, valamint három nagy sikerű szakácskönyvet is írt – amelyek hazánkban az Alexandra Kiadó gondozásában jelennek meg. Számára az evés nem pusztán ételek fogyasztása, hanem rítus, az élet tisztelete.