Nincs engedélyezve a javascript.
Ízek Itáliája
honlap_plecsnik_alexandra.png

Ízek Itáliája

Tankönyv haladóknak, kézikönyv séfeknek

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
14 250.-
Eredeti ár:
19 000.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Akció:
Válogass több ezer megjelölt könyvünk közül, és 2 könyv vásárlása esetén eredeti árhoz képest 30%, 3 könyv vásárlása esetén eredeti árhoz képest 35%, 4 könyv vásárlása esetén eredeti árhoz képest 40%, 5 vagy több könyv vásárlása esetén eredeti árhoz képest 50% kedvezményt adunk! Az ajánlat a megjelölt termékekre, a készlet erejéig érvényes. A kedvezmény a könyvek kosárba rakása után aktiválódik.
Az Ízek Itáliája több mint receptgyűjtemény. Tankönyv a kedvtelésből szakácskodóknak, mert kézen fogva, az alapoktól kezdve magyarázza el az igazi olasz ételek trükkjeit. Kézikönyv a séfeknek, mert enciklopédikus alapossággal tárgyalja az ételkészítés évszázados fortélyait, az alapanyagok kombinálásának titkát, az ízek, aromák vegyítésének tudományát...
Leírás a könyvről
Olaszországban tanult meg főzni, Párizsban tökéletesítette tudását, londoni éttermében varázsolta ünneppé az étkezést. A világhírű olasz séf számára az evés nem pusztán ételek fogyasztása, hanem rítus, az élet tisztelete.

Az Ízek Itáliája több mint receptgyűjtemény.

Tankönyv a kedvtelésből szakácskodóknak, mert kézen fogva, az alapoktól kezdve magyarázza el az igazi olasz ételek trükkjeit.

Kézikönyv a séfeknek, mert enciklopédikus alapossággal tárgyalja az ételkészítés évszázados fortélyait, az alapanyagok kombinálásának titkát, az ízek, aromák vegyítésének tudományát. Ötleteket ad arra is, hogyan lehet egy hagyományos ételt újjáéleszteni úgy, hogy a legelőkelőbb éttermek étlapján is megállja a helyét.

Gasztronómiai útikönyv Itália rajongóinak, mert a tévéműsorokból is ismert sztárszakács bebarangolja országa varázslatos tájait, s közben csodás történeteket mesél a modenai balzsamecetről, a pármai sonkát szárító szél illatáról, a barlangokban érlelt gorgonzoláról, az ízek filozófiájáról.
Adatok
Raktári kód:
700678
ISBN:
9632970486
EAN:
9789632970486
Eredeti megnevezés:
Made in Italy / Food & Stories
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
624
Méret [mm]:
217 x 286 x 49
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
2910
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

1_1.jpg
Giorgio Locatelli
Giorgio Locatelli világhírű olasz séf. Olaszországban, nagybátyja mellett tanult meg főzni, Párizsban tökéletesítette tudását, végül londoni éttermében varázsolta ünneppé az étkezést. A Locanda Locatellit 2003 óta minden évben Michelin-csillaggal díjazzák, Giorgio Locatelli pedig számos tévéműsorban szerepelt, valamint három nagy sikerű szakácskönyvet is írt – amelyek hazánkban az Alexandra Kiadó gondozásában jelennek meg. Számára az evés nem pusztán ételek fogyasztása, hanem rítus, az élet tisztelete.