Nincs engedélyezve a javascript.
Ferrandi: A konyhaművészet nagykönyve - A francia csúcsgasztronómia iskolája

Ferrandi: A konyhaművészet nagykönyve - A francia csúcsgasztronómia iskolája

Paris

Fordító:
Jelenleg nem rendelhető
24 900 helyett
18 675 Ft
25 %
Tanuljunk főzni a méltán híres francia gasztronómiai iskola, a FERRANDI tanáraitól!
Miután részletesen bemutatják a különböző területeket, a szakácsmesterség legjobbjai tanácsaikkal, tippjeikkel és trükkjeikkel abban is segítenek, hogy jó alapanyagot vásároljunk, jól válasszunk, és így a főztünk is a legjobb legyen.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Tanuljunk főzni a méltán híres francia gasztronómiai iskola, a FERRANDI tanáraitól!

Miután részletesen bemutatják a különböző területeket, a szakácsmesterség legjobbjai tanácsaikkal, tippjeikkel és trükkjeikkel abban is segítenek, hogy jó alapanyagot vásároljunk, jól válasszunk, és így a főztünk is a legjobb legyen.

A technológiát bemutató oldalak 1500 fotóval, az egyes mozdulatokat híven bemutató képekkel segítenek abban, hogy az egyszerű kezdetektől eljussunk az ínycsiklandó végeredményig.

A receptek 3 változata 3 különböző nehézségi fokot jelent.

A könyv elkészítésében részt vevő séfek:

Amandine CHAIGNOT, Adeline GRATTARD, Anne-Sophie PIC, François ADAMSKI, Yannick ALLENO, Frédéric ANTON, Pascal BARBOT, Alexandre BOURDAS, Michel BRAS, Eric BRIFFARD, Alexandre COUILLON, Jean COUSSEAU, Arnaud DONCKELE, Alain DUTOURNIER, Philippe ETCHEBEST, Guillaume GOMEZ, Gilles GOUJON, Eric GUERIN, William LEDEUIL, Bernard LEPRINCE, Régis MARCON, Thierry MARX, Philippe MILLE, Olivier NASTI, Francois PASTEAU, Eric PRAS, Emmanuel RENAUT, Olivier ROELLINGER, Michel ROTH és Christian TÉTEDOIE.

Adatok
Raktári kód:
800537
EAN:
9789634478928
Eredeti megnevezés:
Le grand Cours de Cuisine Ferrandi
Megjelenés:
2020.11.20.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
696
Méret [mm]:
250 x 305 x 56
Tömeg [g]:
4360
Hozzászólások
Tanulo Szakacs
Tanulo Szakacs
április 18. 8:40
Válaszolok
Bámulatosan gazdag konyhatechnológiai anyag szinte minden területről. Fázisfotók a technológia kritikus lépéseiről, ugyanaz a téma három nehézségi szinten feldolgozva.Szerintem ha valaki a felét produkálni tudja, máris az ország legjobb séfjei közé tartozik.
 
Szintén neked ajánljuk
Heti top