Nincs engedélyezve a javascript.
A kenyér és egyéb péksütemények
Karácsony-november-ak
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
2
5 000.-
Eredeti ár:
9 999.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Ez a gyönyörű fotókkal illusztrált album a kenyérsütés legfontosabb alapanyagain – liszt, élesztő, só, maláta, víz – keresztül beavatja az olvasót a kenyérkészítés történetébe, ráadásként pedig több mint ötvenfajta kenyér és ezek ízvilágával harmonizáló ételkülönlegességek receptjét is kipróbálhatjuk.
Leírás a könyvről
A kenyér az emberiség legfőbb tápláléka, a megélhetés szimbóluma. Ez a siker egyértelműen a kenyérsütő mesterek kreativitásának köszönhető, akik a formák és az alapanyagok variálásával számos kenyérfélét fejlesztettek ki. Ezáltal lehetővé vált, hogy az egyes fogásokhoz leginkább illő kenyeret megtaláljuk: citromos-kakukkfüves kenyeret a halból készült előételekhez, padlizsános-oregánós kenyeret a szalámifélékhez, körtés-mandulás kenyeret a libapástétomhoz, hagymás kenyeret a rostonsültekhez és a mártásos húsokhoz, tökkel és dióval készült kenyeret a desszertekhez stb. ajánlják.
Ebben a könyvben az olvasó több mint ötven fajta kenyeret találhat, amelyeket Piergiorgio Giorilli mesterszakács útmutatásai alapján magunk is elkészíthetünk. Ezenkívül a kenyérfajták ízvilágával harmonizáló ételkülönlegességek receptjeit is tartalmazza a mű.
Ez a gyönyörű fotókkal illusztrált album azonban még ennél is többet kínál: a kenyérsütés legfontosabb alapanyagain - liszt, élesztő, só, maláta, víz - keresztül a kenyérkészítés történetébe is beavatja az olvasót, kitér annak az emberi táplálkozásban betöltött fontosságára is, bemutatva, hogy ez az élelmiszer milyen szoros kapcsolatban áll az ősi termékenységi rítusokkal és a hiedelmekkel.
Adatok
Raktári kód:
173414
ISBN:
9633689198
EAN:
9789633689196
Eredeti megnevezés:
Pane & Pani
Megjelenés:
2004.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
200
Méret [mm]:
260 x 310 x 22
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
1700
Hozzászólások
 
Találkozzunk könyvvásárainkon!