Nincs engedélyezve a javascript.
Háromcsillagos séf
Jelenleg nem rendelhető
Újszerű antikvár könyv
14 999.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

E könyv betekintést nyújt Gordon Ramsay csúcskonyhájába mindazoknak, akiknek nem áll módjukban ellátogatni éttermébe, és emlékeztető azoknak, akik jártak nála. Ötven fogást ismertet: a kötet elejét fényképek töltik ki, ezt követik a receptek, melyek visszaadják, hogyan készülnek ezek az ételek az étterem konyháján.
Leírás a könyvről
Gordon Ramsay nemzedékének kiemelkedő szakácsa. Azóta, hogy a kilencvenes években berobbant a londoni szakácsvilágba, e könyv kiadásáig összesen tíz Michelin-csillagot szerzett új és újabb éttermeivel, ami nem mindennapos teljesítmény. A londoni Chelsea-ben nyílt, s hamar legendássá vált Gordon Ramsay három csillagot visel, a Brit-szigetek legjobb vendéglői közé sorolják.

Gordon ételeinek közös jellemzője a kifinomult íztársítás, a kiemelkedő minőségű alapanyag, a kifogástalan konyhatechnika és a bravúros tálalás. Mindezzel a kiválóság új szintjét teremtette meg a csúcsgasztronómiában. Sikerének titka, hogy a legapróbb részletre is odafigyel, széles a palettája, jól szervezi a munkát, s mindig tökéletességre törekszik.

E könyv betekintést nyújt Gordon Ramsay csúcskonyhájába mindazoknak, akiknek nem áll módjukban ellátogatni éttermébe, és emlékeztető azoknak, akik jártak nála. Ötven fogást ismertet: a kötet elejét fényképek töltik ki, ezt követik a receptek, melyek visszaadják, hogyan készülnek ezek az ételek az étterem konyháján.
Adatok
Raktári kód:
110135
ISBN:
9633707753
EAN:
9789633707753
Eredeti megnevezés:
Chef
Megjelenés:
2008.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
261 x 346 x 37
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
2600
Hozzászólások
 
Találkozzunk könyvvásárainkon!