Leírás a könyvről
Iván Gizella könyvének érdeme, hogy étel-összeállításaiban főszerephez jut a hagyományokat tisztelő, egészséges és tudatos táplálkozás. Teljesen igaza van, amikor kijelenti, hogy a főzés nemcsak tudomány, hanem fantázia, kreativitás, türelem és szeretet, elsősorban családszeretet kérdése is. Jól bevált ötleteit, újításait mindenképpen tovább kellene adni a következő generációknak. Éppen azért hagyott a szerző üres oldalakat a könyvben, hogy bárki, aki a recepteket kipróbálja, az ételek által kiváltott kreatív gondolatait, megjegyzéseit vagy éppen újabb receptötleteit lejegyezhesse. Így később, ha a családban a könyv öröklődik, akkor a családi gasztronómiai hagyományok szellemisége is továbbörökíthető. Ez a szakácskönyv a generációk közti érzelmi kapcsolatot is erősíteni fogja a családban.
Dr. Cey-Bert Róbert Gyula
a Gasztronómiai Világszövetség tiszteletbeli elnöke