Nincs engedélyezve a javascript.
Magyar ízek varázsa
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 999 Ft
25 %
Ebben a könyvben a mesterszakács kedvenc ételeinek receptjeit adja át nekünk. A receptek mindegyike alkalmas arra, hogy akár kezdő, akár már ínyesmesterré avanzsált hölgyek és urak fenséges új ételeket tudjanak alkotni.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A szerző mesterszakács, odaadó híve és elkötelezett propagálója a magyar konyhának. "Főzzünk magyarul" című könyvéből, amely szintén a M-érték Kiadónál jelent meg, több kiadásban, sok ezren sajátíthatták el a magyar konyha alapételeinek elkészítési módját. Legelső szakácskönyvsorozata, a "Négy évszak ételei az "Aranysárkány vendéglőben" című pedig ma már antikváriumok ritkasága.

Ebben az új könyvben a mesterszakács kedvenc ételeinek receptjeit adja át nekünk. A receptek mindegyike alkalmas arra, hogy akár kezdő, akár már ínyesmesterré avanzsált hölgyek és urak fenséges új ételeket tudjanak alkotni a segítségükkel. Az alapanyagok magyar boltokban, kertekben és piacokon beszerezhetőek, nem kell hosszasan utánuk járni. Csak arra kell ügyelnünk, hogy mindig pontosan azt a fajtát válasszuk, amit a recept előír, így nem fogunk csalódni az ízhatásban. Vagyis bízzunk meg Liscsinszky kiváló ízlelésében és ízlésében.

A szerző másik szenvedélye a fotózás. A könyv remek ételfotóit ő maga készítette, általuk a könyv már a puszta látvánnyal megbizsergeti az ízlelő bimbóinkat.A Könyvjelző magazin 2012. novemberi számában megjelent cikk: "...változó és megújuló valami"

Adatok
Raktári kód:
725472
ISBN:
6155113536
EAN:
9786155113536
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
128
Méret [mm]:
208 x 292 x 14
Tömeg [g]:
780
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top