Nincs engedélyezve a javascript.
Mary Berry tökéletes fogásai lépésről lépésre

Mary Berry tökéletes fogásai lépésről lépésre

Fordító:
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2022.03.12.
12 999 helyett
9 099 Ft
-30 %
Mary Berry receptjei sosem okoznak csalódást Mary Berry az összes apró trükköt ismeri, amelyek révén ételeinket ellenállhatatlanul finommá tehetjük. Tudja, mitől lesz kívül ropogós, belül szaftos a mázas sonka, mi a pillekönnyű gyümölcsös muffin titka, és mi varázsolja a tésztaszószt csodálatosan krémessé.
Leírás a könyvről

Mary Berry receptjei sosem okoznak csalódást
Mary Berry az összes apró trükköt ismeri, amelyek révén ételeinket ellenállhatatlanul finommá tehetjük. Tudja, mitől lesz kívül ropogós, belül szaftos a mázas sonka, mi a pillekönnyű gyümölcsös muffin titka, és mi varázsolja a tésztaszószt csodálatosan krémessé.
A szakácsművészet nagyasszonya minden recept végén megosztja velünk a siker kulcsát, és a szokásosnál is részletesebben, lépésről lépésre vezeti végig az olvasót az étel elkészítésének folyamatán. Ha bevetjük Mary fortélyait, biztosak lehetünk benne, hogy rövidesen minket faggatnak majd a tökéletes ételek titkáról.

Adatok
Raktári kód:
800650
EAN:
9789635822515
Eredeti megnevezés:
Mary Berry Cooks The Perfect
Megjelenés:
2022.03.12.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
352
Méret [mm]:
213 x 255 x 35
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Mary Berry
A Mary Berryként hírnévre tett szert Mary Rosa Alleyne Hunning 1935-ben született Nagy-Britanniában. Vendéglátóipari főiskolai tanulmányait követően Párizsban, a nagynevű Le Cordon Bleu iskolában tanult. Számos nagy sikerű szakácskönyv szerzője, gasztronómiai műsorok állandó szereplője. Három gyermeke és öt unokája van, jelenleg a brit főváros közelében él.