Nincs engedélyezve a javascript.
Szakácskönyv kétbalkezeseknek

Szakácskönyv kétbalkezeseknek

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 299 helyett
779 Ft
40 %
Nemere Ilona ezt a könyvet az esendő, erőfeszítéseikért viszont nagyon is becsülnivaló kétbalkezeseknek írta. Ezt a könyvet bátran forgathatják a fiatalok is, akik most látják elérkezettnek az időt, hogy önmagukról gondoskodjanak, vagy éppen nem látják úgy, de kénytelenek rá.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

"Ezt a könyvet az esendő, erőfeszítéseikért viszont nagyon is becsülnivaló kétbalkezeseknek írtam. Ők azok, akiket a legnagyobb igyekezettel létrehozott alkotás után is csak így dicsérnek: ki gondolta volna...?! Jó, ha nem teszik hozzá: Tényleg te csináltad? Bezzeg az ezermesternek, aranykezűnek elkönyvelt embertársaik sikertelensége azt juttatja a többiek eszébe: mindenkinek lehet rossz napja.
Ezt a könyvet bátran forgathatják a fiatalok, akik most látják elérkezettnek az időt, hogy önmagukról gondoskodjanak, vagy éppen nem látják úgy, de kénytelenek rá.

Azoknak is szeretettel ajánlom a könyvet, akiknek az ebédelést az étkezőajtóra kilógatott munkahelyi menülista böngészése, a vacsorát pedig a pizzaétlap végiggusztálása előzte meg. Most viszont úgy gondolják: nem is baj, hogy megszűnt a vállalat, vagy éppen az sem tragédia, hogy mától a postás hozza az elköltendőt, úgyis unta már a tarhonyás mócsingot.

Holnaptól új életet kezdünk, felfedezzük a konyhát! Nem a saját kárunkon tanulunk meg balesetmentesen közlekedni a bevásárlókosár és a tűzhely között, hanem ezzel a könyvvel. Játszva tanulunk, eddig ez a módszer találtatott a legeredményesebbnek." (A Szerző)

Adatok
Raktári kód:
743652
ISBN:
9633575550
EAN:
9789633575550
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
288
Méret [mm]:
140 x 195 x 24
Tömeg [g]:
340
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top