Nincs engedélyezve a javascript.
A legjobb receptek légkeveréses sütőhöz

A legjobb receptek légkeveréses sütőhöz

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 500 helyett
3 375 Ft
-25 %
Legyen szó akár szaftos húsokról, akár leveles tésztákról, a légkeveréses sütő révén gyorsabban és ízletesebben készíthetjük el ételeinket. Ám fortélyainak kitanulása és a hagyományos sütőkhöz készült receptek átalakítása nem egyszerű. A nagy légkeveréses sütő szakácskönyv révén mindent megtudhatunk ennek a speciális technikának a mesterfogásairól.
Leírás a könyvről

Átfogó útmutató a légkeveréses sütés mesterfogásaihoz

Legyen szó akár szaftos húsokról, akár leveles tésztákról, a légkeveréses sütő révén gyorsabban és ízletesebben készíthetjük el ételeinket. Ám fortélyainak kitanulása és a hagyományos sütőkhöz készült receptek átalakítása nem egyszerű. A nagy légkeveréses sütő szakácskönyv révén mindent megtudhatunk ennek a speciális technikának a mesterfogásairól. Több mint 75 recept, a légkeveréses sütők összes típusának áttekintése és menütervezési tippek: ez a szakácskönyv tökéletes a légkeveréses sütés módszereinek elsajátításához.

Kisokos: hogyan hozzuk ki a legtöbbet légkeveréses sütőnkből.

Több mint 75 recept: családi kedvencek, nemzetközi klasszikusok és ünnepi különlegességek.

Idő- és hőmérséklet-táblázatok: a hagyományos sütős receptjeink könnyű átalakításáért.

Légkeveréses tippek és trükkök: hogyan tervezzük meg az ünnepi étlapot, hogyan készítsük el, illetve olvasszuk fel a fagyasztott ételeket, és még sok minden.


Robin Donovan elismert gasztroíró és receptkészítő a sütés-főzés olyan speciális területeivel foglalkozik, mint a szabadtéri sütés, a lassú főzés, vagy a légkeveréses sütők titkai. A kaliforniai Berkeley-ben élő írónő szabadidejében új recepteket talál ki férje és fia számára.

Adatok
Raktári kód:
759822
EAN:
9789634474708
Eredeti megnevezés:
The Complete Convection Oven Cookbook
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
176
Méret [mm]:
190 x 235 x 12
Tömeg [g]:
420
Hozzászólások
Sándor Éberhardt
Sándor Éberhardt
2020. december 31. 10:51
Válaszolok
Kb. egy hete rendeltem egy könyvet. Azóta se visszaigazolás, se könyv. Tájékoztatnának, hogy mikor várhatom? Tisztelettel: Éberhardt Sándor
 

Ismerje meg a szerzőt

robin_donovan_2012l1.jpg
Robin Donovan
Robin Donovan elismert gasztroíró és receptkészítő a sütés-főzés olyan speciális területeivel foglalkozik, mint a szabadtéri sütés, lassú főzés, avagy a légkeveréses sütők titkai. A kaliforniai Berkeley-ben élő írónő szabadidejében új recepteket ötöl ki férje és fia számára.