Nincs engedélyezve a javascript.
Szólj a kedvesség nyelvén

Szólj a kedvesség nyelvén

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 999 Ft
-25 %
Jöjjenek velem a kórtermekbe, legyenek tanúi születésnek és halálnak. Elhaladunk a koraszülöttosztály, majd a kórtermek dupla ajtaja előtt; végigsietünk a folyosón, közben újraélesztünk egy beteget, aztán tovább a gyógyszertár és a személyzeti konyha mellett, egyenesen a baleseti és sürgősségi osztályra.
Leírás a könyvről

"Egy rendkívüli könyv életről és halálról, olyan ragyogóan megírva, hogy az embernek eláll a lélegzete." Ruby Wax

Jöjjenek velem a kórtermekbe, legyenek tanúi születésnek és halálnak. Elhaladunk a koraszülöttosztály, majd a kórtermek dupla ajtaja előtt; végigsietünk a folyosón, közben újraélesztünk egy beteget, aztán tovább a gyógyszertár és a személyzeti konyha mellett, egyenesen a baleseti és sürgősségi osztályra. [...] Útközben sok emberrel fogunk találkozni: betegekkel, rokonokkal, kórházi személyzettel - akiket talán már ismernek is. Hisz életünk során mindannyian szorultunk már ápolásra. És ápolók vagyunk mindannyian.

"Rémisztő, ugyanakkor gyengéd, de mélységesen igaz."
Jacqueline Wilson

Adatok
Raktári kód:
758220
EAN:
9789634474616
Eredeti megnevezés:
The Language of Kindness: A Nurse's Story
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
320
Méret [mm]:
148 x 220 x 32
Tömeg [g]:
540
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

p01h74zc.jpg
Christie Watson
Az 1976-os születésű brit Christie Watson 16 éves korában döntött úgy, hogy a nővéri munkának szenteli az életét. Jóllehet az ápolói hivatást és az írói tevékenységét 20 esztendeig párhuzamosan folytatta, jelenleg már csak regényírással foglalkozik. 2009-ben mester fokozatot szerzett kreatív írástudományból, majd a 2011-ben publikált első regényével váratlan sikert aratott. Magyarul Szólj a kedvesség nyelvén címmel jelent meg kötete az Alexandra Kiadó gondozásában. Jelenleg Londonban él, és minden idejét az írásnak szenteli.
icon_media_news-3.png
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem