Nincs engedélyezve a javascript.
Eltörölt fiú
Jelenleg nem rendelhető
3 999 helyett
2 000 Ft
-50 %
Az autókereskedőből lett baptista lelkész fia, Garrard Conley tizenkilenc éves korában kénytelen volt egy, az egész életét megváltoztató döntést hozni a szülei előtt.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Az autókereskedőből lett baptista lelkész fia, Garrard Conley tizenkilenc éves korában kénytelen volt egy, az egész életét megváltoztató döntést hozni a szülei előtt. Vagy beleegyezik, hogy részt vesz egy egyház által támogatott terápiás programban, amely "kigyógyítja" a homoszexualitásból, vagy pedig elveszíti mindenét, a családját, a barátait és az Istent, akihez eddig mindennap imádkozott.

A Love in Action intézményesített programja és a Biblia segítségével heteroszexuálisként, a bűnös késztetésektől megtisztulva és istenhitében erősebben kellett volna felemelkednie. Garrard azonban a borzalmas és brutális módszerek ellenére végül azt az erőt találta meg, amely a valódi énje felfedezéséhez, valamint a megbocsátáshoz és kitöréshez vezette.

Az eltemetett múlt és az árnyékban töltött évek súlyával szembesülve Garrard nyomon követi a család, a hit és a közösség összetett viszonyait. Az Eltörölt fiú gyönyörű, őszinte és megható emlékirat a szeretetről, a megértésről. A mindent legyőző szeretet testamentuma.

A könyvből az Oscar-díjas Nicole Kidman és Russell Crowe, valamint az Oscar-díjra jelölt Lucas Hedges főszereplésével Joel Edgerton készített filmet.

Adatok
Raktári kód:
757350
ISBN:
9789635040100
EAN:
9789635040100
Eredeti megnevezés:
Boy erased
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
352
Méret [mm]:
150 x 202 x 31
Tömeg [g]:
480
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Conley, Garrard
1985-ben született Memphisben. Író, újságíró. Munkáit többek közt a The New York Times, a Time és a The Huffington Post is közli. Melegjogi aktivistaként a reparatív terápia megszüntetéséért küzd, miközben az UnErased néven futó online sorozatában az irányzat múltját dolgozza fel az áldozatokkal készített interjúk segítségével. Eltörölt fiú című első regénye 2016-ban jelent meg. A könyvet jelölték a Lambda irodalmi díjra is, és számos szakmai fórumon az év könyveként végzett.
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top