Nincs engedélyezve a javascript.
A reverenda fogságában

A reverenda fogságában
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 924 helyett
2 485 Ft
-15 %
Becsvágyó ministránsfiúból Kafkát idéző kamasz. Graham Caveney visszaemlékezése egy egyszerű angol tinédzser történetét meséli el a 70-80-as években: zenei megszállottságát, szerelmét a könyvek iránt, és hogy hogyan sikerül ezek révén kiszabadulnia szülővárosából. És egy szexuális erőszak történetét.
Leírás a könyvről

Becsvágyó ministránsfiúból Kafkát idéző kamasz. Graham Caveney visszaemlékezése egy egyszerű angol tinédzser történetét meséli el a 70-80-as években: zenei megszállottságát, szerelmét a könyvek iránt, és hogy hogyan sikerül ezek révén kiszabadulnia szülővárosából.
És egy szexuális erőszak történetét.
Szülei számára a fiú taníttatása a jobb élet ígéretét jelentette, Graham azonban csapdába került: az iskolát vezető katolikus pap lett a legfőbb mentora - és egyben a szexuális bántalmazója.
A kamasz főhős szeretné megérteni, mi történt vele, és miért - ezt a küszködést rögzíti a felnőtt Caveney visszaemlékezése; ezt a célt szolgálja a történtek és fájdalmas következményeik bátor és szókimondó megfogalmazása. Stílusa lebilincselő és gyakran meglepően mulatságos.

A reverenda fogságában elképesztő, felkavaró és magával ragadó visszaemlékezés, ami a magyar olvasók körében is visszhangra talál majd.

Adatok
Raktári kód:
800819
ISBN:
9789634477723; 9789634477730
Eredeti megnevezés:
The Boy with the Perpetual Nervousness
Megjelenés:
2020.
Oldalszám:
384
Hozzászólások
 
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem