Nincs engedélyezve a javascript.
Angelina

Angelina

Rendhagyó életrajz

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 990 helyett
999 Ft
75 %
Látszólag nincsenek titkai a világ egyik leghíresebb, Oscar-díjas filmszínésznőjének, aki a kötetben nyíltan beszél szerelmi életéről, szexuális szokásairól, kábítószer-függőségéről, tetoválásairól, az önbántalmazásairól, vagy arról, miért csókolta szájon nyilvánosan a bátyját....
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

"Szeretem és gyűjtöm a késeket - mondja Angelina Jolie-, de szép gyűjteményem van könyvek első kiadásából is." Látszólag nincsenek titkai a világ egyik leghíresebb, Oscar-díjas filmszínésznőjének, aki nyíltan beszél szerelmi életéről, szexuális szokásairól, kábítószer-függőségéről, tetoválásairól, az önbántalmazásról, vagy arról, hogy miért csókolta szájon nyilvánosan a bátyját. Pedig mégis sok a rejtély körülötte.

Milyen volt rövid, de annál viharosabb házassága Jonny Lee Millerrel és Billy Bob Thorntonnal? Milyen a társkapcsolata Brad Pitt-tel? Mi a valódi oka az apa, az elismert, Oscar-díjas színész, Jon Voight és lánya gyakran emlegetett rossz vagy ellentmondásos viszonyának? Hogyan lett az egyik legkeresettebb filmsztárrá hat év alatt három saját és három örökbe fogadott gyerek édesanyja? De ami a legizgalmasabb? Milyen az ismeretlen, a másik Angelina? Miként lett a vad, zabolátlan, érzéki szépségből az ENSZ jószolgálati nagykövete, a világ 100 legbefolyásosabb hírességének egyike?

Andrew Morton rendhagyó életrajzában ezekre a kérdésekre igyekszik választ adni.Miközben feltárja Angelina különös gyermekkorát, bemutatja színésszé érésének hátterét, vonzódásait, polgárpukkasztó magánéletét, lassan kirajzolódik előttünk a saját démonait legyőző ember képe.A Diana hercegné, Tom Cruise, Madonna és Vilmos herceg életrajzát megíró Morton eredeti interjúk és saját kutatásai alapján mondja el a szegény gyerekek, árvák és kiszolgáltatottak sorsáért felelősséget vállaló Angelina Jolie igaz történetét.

Adatok
Raktári kód:
714378
ISBN:
9639973244
EAN:
9789639973244
Eredeti megnevezés:
Angelina: An Unauthorized Biography
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
416
Méret [mm]:
160 x 237 x 27
Tömeg [g]:
780
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top