Nincs engedélyezve a javascript.
WikiLeaks-akták

WikiLeaks-akták

Julian Assange háborúja a titkosítás ellen

Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
1 995.-
Eredeti ár:
3 990.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Julian Assange: Internetes Messiás vagy kiberterrorista? Információs harcosok vagy szexbűnök elkövetője? Ki az az ember, aki a történelem eddigi legnagyobb kiszivárogtatása mögött áll? Julian Assange, világszerte ismert celebritás találmánya rettegésben tartja a legnagyobb hatalmakat...
Leírás a könyvről
Julian Assange: Internetes Messiás vagy kiberterrorista? Információs szabadságharcos vagy szexbűnök elkövetője? Ki az az ember, aki a történelem eddigi legnagyobb kiszivárogtatása mögött áll? Julian Assange egyike a legkülönösebb figuráknak, akikből valaha világszerte ismert celebritás lett. "Találmánya", a WikiLeaks internetes leleplező oldal felbőszítette az Egyesült Államokat, a világ egyetlen szuperhatalmát, a brit királyi famíliát, és forradalmat csinált Észak-Afrikában. A vita a WikiLeaks és Assange szerepéről odáig fajult, hogy amerikai politikusok a meggyilkolására szólítottak fel.

David Leigh és Luke Harding, a Guardian díjnyertes újságírói központi szerepet játszottak abban, hogy a WikiLeaks és öt, a világ legismertebb orgánumai közé számító lap közösen publikált válogatást a leleplező oldal által megszerzett több mint 250 ezer amerikai diplomáciai táviratból, valamint a sok százezer afgán és iraki titkosított hadinaplóból. Assange-ról és a WikiLeaksről sokan és sokat írtak már. Leihg és Harding a Guardian oknyomozó csapatával együtt azonban eddig ismeretlen terepre viszi az olvasót.
Adatok
Raktári kód:
714377
ISBN:
9639973350
EAN:
9789639973350
Eredeti megnevezés:
WikiLeaks: Inside Julian Assange's War on Secrecy
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
400
Méret [mm]:
135 x 216 x 22
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
490
Hozzászólások