Nincs engedélyezve a javascript.
Damu Roland - Az igazság
nyári könyvek-ak
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 350.-
Korábbi ár:
2 774.-
Eredeti ár:
4 699.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Hiába fogadta óriási tapsvihar megannyi színházban, az ország egy sorozatból ismerte meg az arcát. A nevét pedig a bulvársajtó tette hírhedtté: viharos magánélete, hódításai, balhéi, no és a katasztrófába torkolló viszonya Palácsik Tímeával megosztotta a rajongókat. Damu Roland nem bűnbocsánatért könyörög, nem is magyarázkodik - önéletrajza ugyanakkor mégis egyfajta magyarázat…
Leírás a könyvről
Hiába fogadta óriási tapsvihar megannyi színházban, ahol tinédzserkora óta játszott, az ország a Jóban Rosszban című sorozatból ismerte meg Damu Roland arcát. A nevét pedig a bulvársajtó tette hírhedtté: viharos magánélete, hódításai, balhéi, alkoholproblémája, egy főzőműsorban látott dühkitörése, no és a katasztrófába torkolló viszonya Palácsik Tímeával megosztotta a rajongókat.

Tényleg megerőszakolta és bántotta kedvesét?

Noha a történet sokak szerint sántított, a bíróság négy és fél év börtönre ítélte, ebből három évet ült le - állítása szerint ártatlanul.
Brutálisan őszinte vallomásából kiderül, a rács mögött töltött időszak mellett voltak még hátborzongató periódusai életének, gyerekkorában sorozatban érték a traumák, verték, elhanyagolták, érzelmileg tönkretették.

Könyvében senkit sem kímél, pofonokat oszt és ad magának is, miközben igyekszik megválaszolni azt a kérdést: ki ő valójában.
Damu Roland nem bűnbocsánatért könyörög, nem is magyarázkodik - önéletrajza ugyanakkor mégis egyfajta magyarázat..."Elmúltam negyvenéves. Örömszínész vagyok. Ezt a könyvet a börtönben írtam magamról. Hatvan szerepet játszottam el. Most nem kívánok játszadozni. Húsz évig szinkronizáltam. Most a saját szavaimnak adok hangsúlyt.

Lehet, hogy sokan megbántódnak, sokan sértve érzik majd magukat. Senkit nem akarok bántani. Amit leírtam, az mind igaz, és úgy igaz, ahogy írva van.

Nem akarok senkit sem megbotránkoztatni. Ez a könyv nem egy jópofizós történet. Nem magyarázkodom, és nem kérem, hogy szeressenek.

Ez a könyv 18 éven felülieknek szól!

Ez nem véletlen!

Köszönöm Istennek, hogy írhattam.

És köszönöm a feleségemnek, hogy szeret és szerethetem!" (Damu Roland)
Adatok
Raktári kód:
741908
ISBN:
6155104510
EAN:
9786155104510
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
352
Méret [mm]:
130 x 198 x 28
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
400
Hozzászólások
 
Az ország leggyorsabb kiszállítása