Nincs engedélyezve a javascript.
Juve!

Juve!
(E-könyv)

Sztárok, dopping, bunda - egy európai futballdinasztia története

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 995.-
Eredeti ár:
3 524.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A Juventus kétségkívül uralja a calciót, a legnagyobb nevek rúgják itt a bőrt, egyre-másra halmozzzák a bajnoki címeket és a különböző kupákat. A siker és a mítosz árnyékában azonban sokkal kiábrándítóbb valóság húzódik meg.
Olvass bele
Leírás a könyvről
A Juventus kétségkívül uralja a calciót, a legnagyobb nevek rúgják itt a bőrt, egyre-másra halmozzzák a bajnoki címeket és a különböző kupákat. A siker és a mítosz árnyékában azonban sokkal kiábrándítóbb valóság húzódik meg. Egy évszázadon át a klub és multimilliárdos tulajdonosa, az Agnelli család egyet jelentett a bundagyanúval, a doppinggal, a piszkos politikai játszmákkal és rengeteg bűnös praktikával. A la vecchia signora, azaz az öreg hölgy továbbra is ellentmondásos megítélésű: egyrészt Olaszország legszélesebb körben kedvelt klubja, másrészt a leginkább megvetett csapata.
A neves brit sportújságíró, Herbie Sykes által írt Juve! az ikonikus olasz fociklub részletes történetét tárja elénk, amelyben minden benne van: a fényes dicsőség, a durva botrányok és azt a semmihez sem fogható, mindent átitató hatás, amelyet a csapat az olasz mindennapokra gyakorol mind a mai napig.
Adatok
Raktári kód:
803155
EAN:
9789635824472
Megjelenés:
2022.
Oldalszám:
400
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Herbie Sykes
Herbie Sykes
A brit Herbie Sykes több nagy sikerű sportkönyv szerzője. Első könyve, a 2008-as The Eagle of the Canavese (Canavese sasa) a legendás olasz kerékpárversenyző, Franco Balmamion életrajza volt. Az írót a sportsikereken és egyéni teljesítményeken túl a sport, politika, pénz és hatalom viszonya is foglalkoztatja.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Az ország leggyorsabb kiszállítása