Nincs engedélyezve a javascript.
Alvó nimfa
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 824.-
Eredeti ár:
4 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Bár Teresa Battaglia lassan fél évszázada szolgál az olasz rendőrség kötelékében, és veterán nyomozóként elképesztő és bizarr gyilkosságok sorát oldotta meg, legújabb ügye még őt is megdöbbenti. Egy híres festő ritka művének felfedezése vesz váratlan fordulatot, amikor kiderül, hogy az egész eddig elveszettnek hitt, hetven évvel ezelőtt készült Alvó nimfát emberi vérrel festették.
Leírás a könyvről
Bár Teresa Battaglia lassan fél évszázada szolgál az olasz rendőrség kötelékében, és veterán nyomozóként elképesztő és bizarr gyilkosságok sorát oldotta meg, legújabb ügye még őt is megdöbbenti. Egy híres festő ritka művének felfedezése vesz váratlan fordulatot, amikor kiderül, hogy az egész eddig elveszettnek hitt, hetven évvel ezelőtt készült Alvó nimfát emberi vérrel festették. A második világháború végnapjaiban készült festmény és a feltételezett gyilkos utáni nyomozás a Resia-völgybe, az ország egyik leginkább elszigetelt szegletébe viszi el Battagliát, és jobbkezét, Marini nyomozót, ahol a hósipkás bércek között mogorva, szűkszavú nép él, akik a mai napig titokzatos rituálékat folytatnak.
Amikor a gyilkos kis híján horogra akad, valaki emberszívet akaszt fel a völgy bejáratánál figyelmeztetés gyanánt: eddig és ne tovább! Teresának azonban nemcsak a könyörtelen gyilkossal kell szembeszállnia: lassanként cserben hagyja saját elméje, és olyasvalaki ül a nyakába, akiről már azt hitte, örökre megszabadult tőle. A teljesen összezavarodott főnyomozó már csak egy dologban lehet biztos: a tűz megtisztít…
Az elmúlt évek legnagyobb olasz krimiszenzációjának számító Teresa Battaglia-sorozat második része megmutatja, mennyi sötétség rejtőzhet az emberi szívek mélyén.
Adatok
Raktári kód:
803577
EAN:
9789635825769
Eredeti megnevezés:
The Sleeping Nymph
Megjelenés:
2023.
Oldalszám:
544
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Ilaria Tuti
Ilaria Tuti
Az Olaszország északkeleti csücskében, Frioliban született Ilaria Tuti közgazdászdiplomát szerzett, de mindig is az írás és a képzőművészet volt a valódi szerelme. 2014-ben egy novellájával elnyerte a rangos Gran Giallo citta' di Cattolica díjat, de az igazi áttörést a 2018-as Virág nő a pokol felett hozta el, amely egy csapásra nemzetközileg elismert íróvá tette. Az első Teresa Battaglia-regényt azóta három újabb követte. Az írónő továbbra is szülőföldjén él egy kis faluban férjével, lányukkal és két kutyájukkal.