Nincs engedélyezve a javascript.
Virág nő a pokol felett
nyári könyvek-ak
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 500.-
Korábbi ár:
3 749.-
Eredeti ár:
4 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Az olasz Alpok zord, jeges csúcsai között olyan brutális gyilkosság történik, amilyennel még a legtapasztaltabb rendőrök sem találkoztak pályafutásuk során. A nyomozást Teresa Battaglia felügyelő vezeti.
Leírás a könyvről
Az olasz Alpok zord, jeges csúcsai között olyan brutális gyilkosság történik, amilyennel még a legtapasztaltabb rendőrök sem találkoztak pályafutásuk során.
A nyomozást Teresa Battaglia felügyelő vezeti. Az idősödő, betegségekkel küzdő asszony évtizedekig harcolt azért, hogy elfogadják a hímsoviniszta olasz rendőrség kötelékében, és nincs túl sok bizalommal a mellé osztott csetlő-botló újonc nyomozó, Massimo Marini felé. De nincs sok választása: az Isten háta mögötti falu összetartó, gyanakvó közössége nem nyílik meg előtte, a gyilkos pedig a jelek szerint a legsebezhetőbbekre, a gyerekekre vadászik.
Battaglia felügyelő speciális területe a bűnözői profilok felállítása, ám ez a képessége most csődöt mond. Teresának ráadásul nem csak a vérfagyasztó tettek sorát elkövető, kiszámíthatatlan gyilkossal kell versenyt futnia, hanem őt cserben hagyni készülő testével és elméjével is.
A völgy lakói minden erejükkel megpróbálják fenntartani feddhetetlenségük látszatát, a szálak azonban a falu sötét múltjába vezetnek, sőt, az osztrák határon is túl, egészen a náci uralomig. A virágok alatt a pokol rejtőzik.
Ilaria Tuti Teresa Battaglia-sorozata az elmúlt évek legnagyobb olasz krimiszenzációjának bizonyult, és óriási sikert aratott a világ számos táján. A Virág nő a pokol felettből az olasz Rai készített tévés feldolgozást.
Adatok
Raktári kód:
801891
EAN:
9789635825103
Eredeti megnevezés:
Flowers over Inferno
Megjelenés:
2023.06.02.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
400
Méret [mm]:
135 x 208 x 32
Tömeg [g]:
390
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Ilaria Tuti
Ilaria Tuti
Az Olaszország északkeleti csücskében, Frioliban született Ilaria Tuti közgazdászdiplomát szerzett, de mindig is az írás és a képzőművészet volt a valódi szerelme. 2014-ben egy novellájával elnyerte a rangos Gran Giallo citta' di Cattolica díjat, de az igazi áttörést a 2018-as Virág nő a pokol felett hozta el, amely egy csapásra nemzetközileg elismert íróvá tette. Az első Teresa Battaglia-regényt azóta három újabb követte. Az írónő továbbra is szülőföldjén él egy kis faluban férjével, lányukkal és két kutyájukkal.
Az ország leggyorsabb kiszállítása