Nincs engedélyezve a javascript.
Gyilkos tudatosság

Gyilkos tudatosság
(E-könyv)

Hány hullára van szükség a belső egyensúlyhoz?

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Eredeti ár:
3 449
Online ár:
2 932 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Elhidegült házastárs, alig látott gyermek és egy ellentmondást nem tűrő, kegyetlen ügyfél. Nem csoda, hogy a védőügyvéd, Björn Diemel nem találja helyét a saját életében, és kiutat keres.
Leírás a könyvről

Elhidegült házastárs, alig látott gyermek és egy ellentmondást nem tűrő, kegyetlen ügyfél. Nem csoda, hogy a védőügyvéd, Björn Diemel nem találja helyét a saját életében, és kiutat keres. Felesége unszolására felkeres egy jelentudatossági trénert, és a kezdetben igencsak szkeptikus Björn számára meglepő változásokat hoznak ezek a találkozók: szép lassan megtalálja a helyes egyensúlyt a munkája és a magánélete között. Ám amikor a rettegett maffiafőnök veszélybe sodorja a nehezen megszerzett belső egyensúlyt, Björn a tréningen elsajátított tudatosság elveit felhasználva megöli ügyfelét. Ezután higgadtan és tárgyilagosan néz szembe a néhai maffiafőnök után kutató rendőrséggel, a kényelmetlen kérdéseket feltevő feleségével és a bosszúra szomjazó maffiával.

A kíméletlen humorú Gyilkos tudatosság egyedi keveréke a jelentudatossági kézikönyvek és a krimi műfajának, emellett pedig az elmúlt évek legnagyobb német krimisikere, amelyből a Netflix forgat sorozatot.

Adatok
Raktári kód:
802619
EAN:
9789635822539
Eredeti megnevezés:
Achtsam Morden
Megjelenés:
2022.
Oldalszám:
344
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

nu0a6d6hknk0k7c05ld2vfd0ee.jpg
Karsten Dusse
Karsten Dusse ügyvéd, de évek óta televíziós produkciók szerzőjeként is dolgozik. Munkásságát Német Televíziós Díjjal (Deutschen Fernsehpreis), valamint több alkalommal Német Komédia Díjjal (Deutschen Comedypreis) jutalmazták, Grimme-díjra jelölték, emellett több jogi tárgyú szakkönyv írója. Gyilkos tudatosság című krimisorozata egy csapásra az egyik legkedveltebb német krimiíróvá tette.
icon_media_news-3.png
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem