Nincs engedélyezve a javascript.
Babilon hamvai

Babilon hamvai

A Térség 6. kötet

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
4 496.-
Eredeti ár:
5 995.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A HAMVAKBÓL ÚJ ÉLET FAKAD.

Az Öv nemzedékek óta érlelődő forradalma kitört. Milliók haltak meg, az őrült álom vérbe borította az egész Naprendszert.

A Szabad Hadiflotta - az övbéliek erőszakos csoportja - miután bénító csapást mért a Földre, kalózkodásba és totális háborúba kezd a külső bolygók térségében.
Leírás a könyvről
A HAMVAKBÓL ÚJ ÉLET FAKAD.Az Öv nemzedékek óta érlelődő forradalma kitört. Milliók haltak meg, az őrült álom vérbe borította az egész Naprendszert.A Szabad Hadiflotta - az övbéliek erőszakos csoportja - miután bénító csapást mért a Földre, kalózkodásba és totális háborúba kezd a külső bolygók térségében. Az idegenek gyűrűkapuján túli ezernyi új világ felé tartó gyarmatosító hajók könnyű prédának számítanak, és immár egyetlen szervezett hadiflotta sem maradt, amely védelmet nyújthatna nekik.James Holden és a Rocinante legénysége mindenki másnál jobban ismeri az új katonai-politikai szervezet erősségeit és gyengeségeit. A fegyverzeti és létszámfölényben lévő lázadók ellen a meggyengült, egykori nagyhatalmak kétségbeesésükben őket kérik fel a küldetésre, amelynek célja, hogy eljussanak a kapuhálózat közepét elfoglaló Medina Állomásra.Az újonnan kötött szövetségek azonban ugyanolyan ingatagok, akár a régiek, a hatalomért folyó küzdelem pedig még csak most kezdődött. A növekvő káosz közepette az idegenek titkaival is szembe kell nézni. A kalózflották, a zendülés és az árulás könnyen lehet, hogy csak a kisebbik gondot jelenti majd a Rocinante számára.
Adatok
Raktári kód:
752123
ISBN:
9786155514982
EAN:
9786155514982
Eredeti megnevezés:
Babylon's Ashes
Megjelenés:
2017.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
520
Méret [mm]:
143 x 198 x 33
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
420
Hozzászólások
 
Az ország leggyorsabb kiszállítása