Nincs engedélyezve a javascript.
Setét puszta
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 993 helyett
2 544 Ft
-15 %
A háború véget ér… de megéri-e bárki a békét?
Az egykor világszerte rettegett London nem több mérgekkel és radioaktív sugárzással teli élettelen roncsnál. A romok alatt azonban a város titkokat rejt, amelyek talán véget vethetnek a lassan az egész világot felemészto háborúnak. Tom és Wren az életük árán próbálják megfejteni a rejtélyt a ragadozó város sötét gyomrában, ám fogytán az idejük.
Leírás a könyvről

A háború véget ér… de megéri-e bárki a békét?

Az egykor világszerte rettegett London nem több mérgekkel és radioaktív sugárzással teli élettelen roncsnál. A romok alatt azonban a város titkokat rejt, amelyek talán véget vethetnek a lassan az egész világot felemészto háborúnak. Tom és Wren az életük árán próbálják megfejteni a rejtélyt a ragadozó város sötét gyomrában, ám fogytán az idejük. Eközben a magára hagyott, távolba szakadt Hester szörnyu ellenséggel kerül szembe, aki nem habozik véget vetni az egész emberi fajnak, és ehhez meg is van minden eszköze…

Hoseink csodákkal és borzalmakkal teli utazása mindent elsöpro fináléban ér véget, de ki láthatja meg közülük az új világot? A világszerte olvasók hadának képzeletét rabul ejto Ragadozó Városok sorozat zárókötete méltán nyerte el mind Angliában, mind az Egyesült Államokban a legjobb ifjúsági regénynek járó díjakat.

Adatok
Raktári kód:
800718
ISBN:
9789632667249; 9789632667232
Eredeti megnevezés:
Darkling Plain
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
nincs
Oldalszám:
528
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Philip Reeve
Philip Reeve (Egyesült Királyság, Brighton, 1966. február 28.) brit regényíró és illusztrátor. Művei elsősorban ifjúsági és gyermekkönyvek, amelyek többsége részletesen kidolgozott univerzumokban játszódik és nagy ívű sorozatokat képez. Legismertebb munkája a 2001-ben indított, steampunk és sci-fi elemeket vegyítő Ragadozó városok regénysorozat, valamint a 2015 és 2018 között készült Railhead sci-fi trilógia. A Ragadozó városok alapján Peter Jackson 2017-ben készített azonos címmel kalandfilmet, és tervezik a Railhead megfilmesítését is.
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem