Nincs engedélyezve a javascript.
Családom és egyéb állatfajták
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 874.-
Eredeti ár:
2 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Gerald Durrell (1925–1995) 1933-ban, nyolcévesen költözött családjával Korfu szigetére. Az itt eltöltött öt év nagy részében a helyi élővilágot tanulmányozta, újra és újra meglepve családtagjait igencsak szokatlan házi kedvenceivel, melyeket a ház legkülönbözőbb pontjain szállásolt el.
Leírás a könyvről
Gerald Durrell (1925–1995) 1933-ban, nyolcévesen költözött családjával Korfu szigetére. Az itt eltöltött öt év nagy részében a helyi élővilágot tanulmányozta, újra és újra meglepve családtagjait igencsak szokatlan házi kedvenceivel, melyeket a ház legkülönbözőbb pontjain szállásolt el. Felnőve világhírű zoológus és természetvédő lett, állatgyűjtő expedíciókat vezetett még Madagaszkár szigetére is. Szenvedélyéről harminchét könyvet írt, és számos televízió-műsort készített. 1959-ben megalapította saját állatkertjét, a veszélyeztetett fajok megmentésére specializálódott Jersey Zoot, 1963-ban pedig létrehozta ma is működő alapítványát, a Durrell Wildlife Conservation Trustot, mely a világ számos helyén segít a veszélyeztetett fajok megóvásában, szaporításában és a tudományos ismeretterjesztésben. Az Európa Könyvkiadó újraindítja az életművet.
A Családom és egyéb állatfajták fantasztikus humorral és a természet iránti ellenállhatatlan rajongással mutatja be a szerző varázslatos gyermekkorát, amikor a Durrell család tagjai összepakoltak, hogy a nyirkos angol klímát Korfu napsütésére cseréljék. A könyv világszerte milliók kedvence lett, családok és iskolai osztályok közös olvasmányélménye, a könyvből és két folytatásából készült kedves filmsorozat az HBO-n fut.
Adatok
Raktári kód:
802680
EAN:
9789635046515
Eredeti megnevezés:
My Family and Other Animals
Megjelenés:
2022.09.15.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
408
Méret [mm]:
110 x 180 x 26
Tömeg [g]:
230
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Gerald Durrell
Gerald Durrell
Gerald Durrell (1925–1995) az ismeretterjesztő-tudománynépszerűsítő rádió- és televíziós sorozatairól, valamint igen szórakoztató könyveiről ismert brit természetbúvár, zoológus gyerekkora egy részét Korfu szigetén töltötte, közeli kapcsolatban az élővilággal. Később, immár Angliában egy állatkereskedésben, majd egy állatkertben dolgozott.
Az ország leggyorsabb kiszállítása