Nincs engedélyezve a javascript.
Szárnyra kelt remény

Szárnyra kelt remény
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 549.-
Eredeti ár:
2 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Nagy-Britannia, 1940 szeptembere. Egyedül Anglia áll már csak szemben a félelmetes náci hadigépezettel.
Leírás a könyvről
Nagy-Britannia, 1940 szeptembere. Egyedül Anglia áll már csak szemben a félelmetes náci hadigépezettel. Az eget német bombázók sötétítik el, a szigetország az invázióra készül. A szüleit idejekorán elvesztő Susan Sheperd postagalamb-tenyésztéssel foglalkozó nagyapja mellett dolgozik Eppingben, és ezekben a vészterhes időkben a madarakra is fontos feladat vár - az ő segítségükkel lehet tartani a kapcsolatot a francia ellenállással. Rengeteg galamb pusztul el az út során, ám a túlélők felbecsülhetetlen értékű információval szolgálnak a német csapatmozgások és a küszöbönálló megszállás kapcsán.

Az amerikai Ollie Evans önkéntesként csatlakozik a Királyi Légierőhöz. A sors Eppingbe veti, ahol résztvevője lesz a Nemzeti Galambszolgálat titkos műveletének, és egymásba szeretnek Susannel. Amikor postagalambokat szállító repülőgépe mélyen ellenséges területen zuhan le, egyetlen reménye marad: Susan legkedvesebb és legintelligensebb galambja, Hercegnő, akinek kötelességtudatát és bátorságát sok ember megirigyelhetné…

Alan Hlad a második világháború egy kevésbé ismert, lenyűgöző epizódjából szőtt felejthetetlen, keserédes történetet a remény és a szeretet erejéről.
Adatok
Raktári kód:
800845
ISBN:
9789634478393; 9789634478386
EAN:
9789634478393
Eredeti megnevezés:
The Long Flight Home
Megjelenés:
2020.
Oldalszám:
432
Nyelv:
magyar
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Alan Hlad
Alan Hlad
Az üzletemberből íróvá vált Alan Hlad több mint fél évtizedes kutatómunkát követően írta meg első regényét, a Szárnyra kelt reményt, amely a világ számos pontján, többek között hazánkban is nagy sikert aratott. Részletes kutatómunkán alapuló és felejthetetlen karakterek sorát felvonultató háborús regényei mára az egyik legnépszerűbb kortárs történelmiregény-íróvá emelték. A szerző Ohio államban él feleségével és gyermekeikkel, egy golden retriever és a világ legkitartóbb macskája társaságában.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem