Nincs engedélyezve a javascript.
Kamilla, Anglia királynéja

Kamilla, Anglia királynéja

Számkivetettből királyi társ

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
5 624.-
Eredeti ár:
7 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Angela Levin, az egyik legismertebb brit királyi tudósító Kamilla rendkívüli életútját írta meg hiánypótló könyvében. Nélkülözhetetlen olvasmány azoknak, akik szeretnének betekintést nyerni a brit monarchia történetének legújabb fejezetébe.
Leírás a könyvről
Camilla Shand, azaz Kamilla, Anglia királynéja állt a középpontjában a brit monarchia egyik legnagyobb válságának: Károly herceg - ma már III. Károly - és Diana hercegné katasztrofális házasságának és botrányos válásának. A közvélemény évtizedeken keresztül őt hibáztatta a királyi családot a bulvármédia kedvenc célpontjává tevő eseményekért, ám Kamilla története legalább annyira szól a szerelemről, odaadásról és kitartásról, mint a házastársi hűtlenségről.
Kamilla az elmúlt évek során sikeresen állította helyre a saját, illetve férje, Károly hírnevét. II. Erzsébet királynő legfőbb támaszává vált az uralkodó utolsó évében szeretett férje, Fülöp elvesztése után, és ellenlábasai túlnyomó többségét is meggyőzte arról, hogy méltó az Egyesült Királyság királynéja címre.
Angela Levin, az egyik legismertebb brit királyi tudósító Kamilla rendkívüli életútját írta meg hiánypótló könyvében. A Kamilla, Anglia királynéja gyerekkorától kezdve követi a későbbi királyné életét, akinek egyik felmenője VII. Eduárd király szeretője volt. Feltárja több mint fél évszázados, minden vihart túlélő kapcsolatát Károly herceggel és hűvös fogadtatását a királyi családban. A Kamilla bizalmasaival, gyerekkori barátaival és munkatársaival készített interjúkon alapuló könyv emellett bemutatja, hogyan vált a könnyelmű fiatal lányból a királyi család egyik legkötelességtudóbb, legkeményebben dolgozó tagja, hogyan rehabilitálta a saját és férje hírnevét - és mentette meg ezáltal a brit monarchiát.
A Kamilla, Anglia királynéja nélkülözhetetlen olvasmány azoknak, akik szeretnének betekintést nyerni a brit monarchia történetének legújabb fejezetébe.
Adatok
Raktári kód:
803226
EAN:
9789635824953
Eredeti megnevezés:
Camilla, the Duchess of Cornwall
Megjelenés:
2023.05.02.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
320
Méret [mm]:
170 x 236 x 32
Tömeg [g]:
670
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Angela Levin
Angela Levin
A Brit Sajtódíjat két alkalommal is elnyerő Angela Levin újságírói pályafutása során olyan vezető brit újságok munkatársa volt, mint a The Observer, a Daily Mail, a Mail on Sunday és a Telegraph, emellett tévés és rádiós kommentátorként is ismert. Kilenc könyv szerzője, és a brit királyi család szakértője: Harry herceggel készített interjúkötete, a Harry: Conversations with the Prince 2018-ban jelent meg. A szerző Londonban él férjével, három gyermek anyja.
Az ország leggyorsabb kiszállítása