Nincs engedélyezve a javascript.
Az előételtől a desszertig
Karácsony-november-ak

Az előételtől a desszertig

Ételallergiások receptkönyve

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
7
1 500.-
Eredeti ár:
2 999.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

A kötet többféle ételtípusból ad mintát és ötletet a táplálékallergiásoknak és táplálékintoleranciában szenvedőknek. A szerző, Szegedi Éva maga is ételallergiás. A könyv elsősorban azoknak szól, akiknek az étrendjében nem szerepelhet glutén, tejcukor, tejfehérje és tojás.
Leírás a könyvről
A szerző receptgyűjteményével segítséget és ötleteket kíván adni sorstársainak, mivel hisz abban, hogy étrendjük megfelelő alakításával nekik sem kell lemondaniuk a gasztronómiai örömökről. Az allergiások e kötetből megtudhatják, hogyan szűrhetik ki a számukra ártalmas élelmiszereket, mivel helyettesíthetik azokat, hogy ne kelljen lemondaniuk a megszokott, kedvelt ízekről. A receptgyűjtemény egyrészt olyan hagyományos ételek nem hagyományos elkészítési módjait mutatja be, mint például a gulyásleves és a zöldborsófőzelék. Másrészt olyan ételek leírását is tartalmazza, amelyeket a szerző maga talált ki és készített el, s most közreadja. Elsősorban azokat az egyszerű ételeket válogatta össze, amelyeknek alapanyagai Magyarországon beszerezhetők, és elkészítésük nem igényel órákig tartó, aprólékos munkát. A receptek mellett ikonok jelzik, hogy az adott ételt kik fogyaszthatják.

Az ételleírásokat Ferenczi Péter és Szőke Péter fotósok színes képei egészítik ki.



A könyvvel egy időben a szerző internetes portált is indított glutén-, laktóz-, tejfehérje-, tojás-, hagyma- és zellerérzékenyeknek.

Az Ételallergiások Étlapja a www.etelallergia.hu címen érhető el. Itt a receptkönyvben nem szereplő ételleírásokat találhatjuk, színes fotókkal illusztrálva.

Mind a könyvben, mind a weboldalon látható ételek mesterséges ételszínezék nélkül készültek.
A recepteken kívül az oldal látogatói Pálfi Erzsébet dietetikus közérthető tájékoztatóit is olvashatják a táplálékallergiáról és a diétáról.
Adatok
Raktári kód:
184476
ISBN:
963369275X
EAN:
9789633692752
Megjelenés:
2006.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
136
Méret [mm]:
138 x 210 x 11
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
240
Hozzászólások
 
Találkozzunk könyvvásárainkon!