Nincs engedélyezve a javascript.
Sütés - főzés a Big Green Egg grillsütővel

Sütés - főzés a Big Green Egg grillsütővel

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2022.05.25.
9 999 helyett
6 999 Ft
-30 %
A Big Green Egg igazi legendának számít a BBQ-szakértők körében nagy teljesítményének és a NASA technológiával készülő különleges kerámiának köszönhetően. Napról-napra egyre többen fedezik fel az EGG sokszínűségét és praktikusságát, és a profik, illetve a BBQ világával még csak ismerkedők új receptek kikísérletezésével teszik próbára tudásukat, és igyekeznek kihozni a maximumot az EGG-ből.
Leírás a könyvről

A Big Green Egg igazi legendának számít a BBQ-szakértők körében nagy teljesítményének és a NASA technológiával készülő különleges kerámiának köszönhetően. Napról-napra egyre többen fedezik fel az EGG sokszínűségét és praktikusságát, és a profik, illetve a BBQ világával még csak ismerkedők új receptek kikísérletezésével teszik próbára tudásukat, és igyekeznek kihozni a maximumot az EGG-ből.

A Sütés-főzés a Big Green Egg grillsütővel bemutatja a nélkülözhetetlen szabadtéri sütőeszközt, és tanácsokkal, receptekkel látja el az olvasót minden elképzelhető alapanyaghoz, amit elkészíthet benne. A könyvben James Whetlor díjnyertes gasztronómiai szakíró végigvezet minket

az EGG összeállításán
az EGG begyújtásán és használatán
a tüzelőanyagok választékán
az eszközök használatán
egy 12 lépésből álló terven, amely elsajátítása révén bárki EGG-szakértő lehet

James tippjei és trükkjei révén 70 lenyűgöző, az összes húsfélét, egész halakat, zöldségeket és elképesztő BBQ-lakomákat felvonultató recepttel tehetjük próbára BBQ tudásunkat. E hiánypótló könyv segítségével kezdőből szinte azonnal BBQ-rocksztárrá válhatunk, és egész évben élvezhetjük családunkkal és barátainkkal az ízletes, szabad tűzön sült ételeket.

Adatok
Raktári kód:
801865
EAN:
9789635822607
Eredeti megnevezés:
Cooking on the Big Green Egg
Megjelenés:
2022.05.25.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
208
Méret [mm]:
187 x 248 x 34
Hozzászólások