Nincs engedélyezve a javascript.
Vérnyomáscsökkentés
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 500 helyett
3 375 Ft
-25 %
Ha magas vérnyomással küzdünk, nagy kihívásnak tűnhet étkezési szokásaink megváltoztatása és nátriumfogyasztásunk figyelése, ez pedig még stresszesebbé teheti mindennapjainkat.
Jennifer Koslo egyszerű, ám nagyon hatásos 21 napos DASH-diétára alapuló étrendje segítségével természetes módon mérsékelhetjük sófogyasztásunkat és kímélhetjük szívünket.
Leírás a könyvről

Csökkentsük a ránk nehezedő nyomást a 21 napos DASH-diétán alapuló étrenddel és szakácskönyvvel.

Ha magas vérnyomással küzdünk, nagy kihívásnak tűnhet étkezési szokásaink megváltoztatása és nátriumfogyasztásunk figyelése, ez pedig még stresszesebbé teheti mindennapjainkat.

Jennifer Koslo egyszerű, ám nagyon hatásos 21 napos DASH-diétára alapuló étrendje segítségével természetes módon mérsékelhetjük sófogyasztásunkat és kímélhetjük szívünket. A bevásárlólisták, heti étrendek és tápértékadatok segítségével könnyedén, gyógyszerek nélkül tarthatjuk karban a vérnyomásunkat.


Nélkülözhetetlen összefoglaló: alapvető információk a hipertónia sajátosságairól és kialakulásáról, mire számítsunk a diagnosztizálását követően, és mik a kockázati tényezői.

21 napos DASH-diéta étrend heti menükkel és bevásárlólistákkal a hatékony életmódváltás érdekében.

Több mint 75 DASH ihletésű recept, melyek szívbarát hozzávalóik, és alacsony nátrium-, valamint magas kálium- és magnéziumtartalmuk révén csökkentik a vérnyomást.

Táplálkozási tippek: ajánlott és kerülendő ételek, tápértéktáblázatok.

Jennifer Koslo dietetikus és táplálkozástudományi szakértő tanácsadóként és íróként is az egészséges életmód elkötelezett támogatója. További írásai: The Heart Healthy Cookbook for Two, The Insulin Resistance Diet Plan & Cookbook és a Healthy Smoothie Recipe Book. A texasi Austinban él.

Adatok
Raktári kód:
759825
EAN:
9789634474944
Eredeti megnevezés:
Lower Your Blood Pressure
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
192
Méret [mm]:
190 x 235 x 13
Tömeg [g]:
450
Hozzászólások