Leírás a könyvről
Ételek pofonegyszerűen
Ismerjük be: az ételkészítésnek egyszerűnek kellene lennie, ám belejönni a heti menü megtervezésébe és a konyhai teendőkbe ijesztő feladatnak tűnhet. Toby Amidor vezető táplálkozástudományi szakember, a The Healthy Meal Prep Cookbook című bestseller szerzője szerint a megoldás az, ha csupán heti néhány recepttel kezdünk, majd ezekre építkezünk.
Ebben a kimondottan kezdőknek szánt szakácskönyvben Toby visszatér az alapokhoz. Hathetes menütervet kínál, melyet úgy alkotott meg, hogy rászoktasson bennünket az ételkészítésre, és a hűtőnk egészséges, tökéletesen adagolt ételekkel való feltöltésére. Ez a szakácskönyv menüterveivel, bevásárlólistáival, lépésről lépésre megadott útmutatóival és elronthatatlan receptjeivel kiváló alapot nyújthat ahhoz, hogy a hét minden napját egészséges ételekkel kezdhessük.
Az ételkészítési 1x1 alapvető információkat biztosít a menütervezéssel, hozzávalók kiválasztásával, edényekkel, ételek tárolásával és egyebekkel kapcsolatban.
A hathetes menüterv megkönnyíti a továbblépést az egyszeri reggeli- és ebédkészítéstől az egész hétre szánt fogások összeállításához.
Az elkészítési útmutató lépésről lépésre minden hétre biztosít egy menütervet bevásárlólistával, eszközlistával és a napi receptek ismertetésével.
Ízelítő a receptekből
Trópusi „egyéjszakás” zabkása
Könnyű Waldorf-saláta körtével
Mustáros-juharszirupos lazac
Natúr csirkés burrito
Citromos-kapros sárgarépa
Fűszeres rizsparéj
és még sok más!
TOBY AMIDOR okleveles táplálkozástudományi szakember és receptkészítő, a Toby Amidor Nutrition tanácsadó cég alapítója. Táplálkozástudományi és élelmiszerbiztonsági tudásának köszönhetően meghatározó alakja az egyre terjedő „előre főzés” trendjének. Több szakácskönyv szerzője. Legkiemelkedőbb munkája a The Healthy Meal Prep Cookbook című Wall Street Journal-bestseller. New Yorkban él a családjával.