Nincs engedélyezve a javascript.
Simplissime

Simplissime

A világ legegyszerűbb szakácskönyve

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
5 999 helyett
2 400 Ft
60 %
Ebben a könyvben olyan gyors és könnyű, mindennapi recepteket osztok meg, amelyek között mindenki talál kedvére valót. Az egyszerű hozzávalóknak és az íztársításoknak köszönhetően finom ételeket készíthetünk, sőt elkápráztathatjuk a környezetünket anélkül, hogy órákat töltenénk a konyhában.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Ebben a könyvben olyan gyors és könnyű, mindennapi recepteket osztok meg, amelyek között mindenki talál kedvére valót. Az egyszerű hozzávalóknak és az íztársításoknak köszönhetően finom ételeket készíthetünk, sőt elkápráztathatjuk a környezetünket anélkül, hogy órákat töltenénk a konyhában.Ez a könyv olyan egyszerű, mint a svéd bútor összeszerelési útmutatója: 2-6 fényképpel ábrázolt hozzávaló, néhány soros leírás, és az étel megfő magától… Ennyi az egész!

Adatok
Raktári kód:
758050
EAN:
9789634472537
Eredeti megnevezés:
Simplissime
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
201 x 254 x 38
Tömeg [g]:
1580
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

J.F. Mallett
Jean-Francois Mallet, professzionális francia séf és fényképész 1967-ben született. Magyar nyelven az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg a Simplissime című kötete, ami olyan, könnyen elkészíthető ételkülönlegességeket tartalmaz, amelyek mind a profik, mind a lelkes amatőrök érdeklődésére számot tartanak. A kötetben összegyűjtött több mint 150 recept egyikéhez sem szükséges 6-nál több hozzávaló, és legfeljebb 4 lépésben el lehet készíteni őket.
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top