Nincs engedélyezve a javascript.
Fülöp herceg évszázada

Fülöp herceg évszázada

Az edinburghi herceg rendkívüli élete

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
6 499 helyett
4 874 Ft
-25 %
Csecsemőkorában egy narancsosládában menekítették ki az anarchiába süllyedő Görögországból, gyerekként meg kellett birkóznia édesanyja mentális betegségével és nővére tragikus halálával. Ifjú haditengerészként az életét kockáztatta a második világháborúban, majd II. Erzsébet férjeként 73 éven keresztül szolgálta a brit monarchiát, a királynő megingathatatlan támaszává vált.
Leírás a könyvről

Csecsemőkorában egy narancsosládában menekítették ki az anarchiába süllyedő Görögországból, gyerekként meg kellett birkóznia édesanyja mentális betegségével és nővére tragikus halálával. Ifjú haditengerészként az életét kockáztatta a második világháborúban, majd II. Erzsébet férjeként 73 éven keresztül szolgálta a brit monarchiát, a királynő megingathatatlan támaszává vált. A 2021-ben, 100 éves korában elhunyt Fülöp herceg lenyűgöző életpályát futott be, keresetlen őszintesége, a maga korában merésznek számító kezdeményezései és odaadó filantrópiája pedig messze kiemelte őt az arisztokráciából.

A brit királyi család életéről több mint három évtizede tudósító író-újságíró, Robert Jobson könyve ezt a rendkívüli életet és embert mutatja be. Elmélyült kutatómunkán, személyes élményeken, valamint első kézből származó beszámolókon alapuló könyvében feltárja, hogyan vált az elhivatott katona Erzsébet királynő tántoríthatatlan társává, szükség esetén a háttérben megbúvó tanácsadójává majd' 75 éven át, és hogyan modernizálta a brit monarchiát. Fülöp herceg rendkívüli élete mindnyájunk számára példát mutat hűségből és kitartásból.

Adatok
Raktári kód:
801852
EAN:
9789635822478
Eredeti megnevezés:
Prince Philip's Century 1921-2021: The Extraordinary Life of the Duke of Edinburgh
Megjelenés:
2022.04.28.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
360
Méret [mm]:
170 x 235 x 32
Tömeg [g]:
730
Hozzászólások
Brigitta Máté
Brigitta Máté
január 30. 13:38
Válaszolok
Tisztelt Kiadó! A Fülöp herceg évszázada c. könyv megjelenési időpontját lehet tudni? Köszönöm előre is.