Nincs engedélyezve a javascript.
Fülöp herceg évszázada

Fülöp herceg évszázada

Az edinburghi herceg rendkívüli élete

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
6 499
Online ár:
4 874 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Csecsemőkorában egy narancsosládában menekítették ki az anarchiába süllyedő Görögországból, gyerekként meg kellett birkóznia édesanyja mentális betegségével és nővére tragikus halálával. Ifjú haditengerészként az életét kockáztatta a második világháborúban, majd II. Erzsébet férjeként 73 éven keresztül szolgálta a brit monarchiát, a királynő megingathatatlan támaszává vált.
Leírás a könyvről

Csecsemőkorában egy narancsosládában menekítették ki az anarchiába süllyedő Görögországból, gyerekként meg kellett birkóznia édesanyja mentális betegségével és nővére tragikus halálával. Ifjú haditengerészként az életét kockáztatta a második világháborúban, majd II. Erzsébet férjeként 73 éven keresztül szolgálta a brit monarchiát, a királynő megingathatatlan támaszává vált. A 2021-ben, 100 éves korában elhunyt Fülöp herceg lenyűgöző életpályát futott be, keresetlen őszintesége, a maga korában merésznek számító kezdeményezései és odaadó filantrópiája pedig messze kiemelte őt az arisztokráciából.

A brit királyi család életéről több mint három évtizede tudósító író-újságíró, Robert Jobson könyve ezt a rendkívüli életet és embert mutatja be. Elmélyült kutatómunkán, személyes élményeken, valamint első kézből származó beszámolókon alapuló könyvében feltárja, hogyan vált az elhivatott katona Erzsébet királynő tántoríthatatlan társává, szükség esetén a háttérben megbúvó tanácsadójává majd' 75 éven át, és hogyan modernizálta a brit monarchiát. Fülöp herceg rendkívüli élete mindnyájunk számára példát mutat hűségből és kitartásból.

Adatok
Raktári kód:
801852
EAN:
9789635822478
Eredeti megnevezés:
Prince Philip's Century 1921-2021: The Extraordinary Life of the Duke of Edinburgh
Megjelenés:
2022.04.28.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
360
Méret [mm]:
170 x 235 x 32
Tömeg [g]:
730
Hozzászólások
Brigitta Máté
Brigitta Máté
január 30. 13:38
Válaszolok
Tisztelt Kiadó! A Fülöp herceg évszázada c. könyv megjelenési időpontját lehet tudni? Köszönöm előre is.