Nincs engedélyezve a javascript.
Alain Ducasse konyhaművészete - Húsételek

Alain Ducasse konyhaművészete - Húsételek

Fordító:
Jelenleg nem rendelhető
Újszerű antikvár könyv
7 500.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Alain Ducasse konyhaművészeti sorozatának következő részében a húsok legkülönfélébb elkészítési módjait mutatja be. Könyvéből megismerhetjük a francia konyha teljes repertoárját, a klasszikus és eredeti recepteket, egyszerűeket és bonyolultakat, az alapanyagokat, a sütés legfőbb módjait a hagyományos módszerektől a legújabbakig.
Leírás a könyvről
Alain Ducasse konyhaművészeti sorozatának "Desszertek és cukrászat" című kötete után most a "Húsételek" című részét veheti kézbe a magyar olvasó. A mű valódi szintézise annak, amire a szerzőt az elmúlt negyedszázad megtanította. Könyvéből megismerhetjük a francia konyha teljes repertoárját, a klasszikus és eredeti recepteket, egyszerűeket és bonyolultakat, az alapanyagokat, a sütés legfőbb módjait a hagyományos módszerektől a legújabbakig. Ezért ajánljuk ezt a könyvet mindenkinek, profiknak és amatőröknek, mindazoknak, akiknek, akár a konyhaművész szerzőnek, igazi szenvedélyük ez a mesterség.

Ducasse receptjei kifinomultan ötvözik a régi és a mai technikákat, az ételleírásokat áthatja a szerző francia konyha iránti elkötelezettsége és tisztelete. A kötetet haszonnal forgathatjuk, ha szeretnénk áttekinteni és tökéletesíteni gasztronómiai alapismereteinket, de akkor sem fogunk csalódni, ha egy-egy igazán különleges fogással szeretnénk elkápráztatni vendégeinket.

Alain Ducasse, a francia konyha egyik legnagyobb jelenkori alakja 1956-ban született Landes-ban. Mindig hű maradt szülőföldje falusi és tengeri konyhájához, ugyanakkor az egyik legnyitottabb szakács, aki figyel a világ ízeire is. A párizsi Plaza Athénée, a monte-carlói XV. Lajos, a New York-i Esssex House, valamint számos más étterem tulajdonosaként új szemléletet honosított meg a vendéglátásban, melyre a legjobb példa a Spoon. Eddigi pályafutása során éttermeivel összesen 19 Michelin-csillagot szerzett. Olyan virágkereskedőhöz szokta hasonlítani magát, aki szétosztogatja az áruját. Most a húsételek világába vezeti be olvasóit.

A Könyvjelző magazin 2013. júniusi számában megjelent cikk: Egy fenyőrigómell rendel!
Adatok
Raktári kód:
721990
ISBN:
9632977775
EAN:
9789632977775
Eredeti megnevezés:
Grand Livre de Cuisine d'Alain Ducasse
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
cérnafűzött kartonált
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
192 x 247 x 27
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
1180
Hozzászólások
 
Találkozzunk könyvvásárainkon!